Την Κυριακή 5 Ιουνίου για την 7η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο Παλληξουριακός υποδέχθηκε τον ΑΠΣ Πάτραι διεκδικώντας τη νίκη η οποία και μόνο θα του έδινε την πρόκριση.

Δυστυχώς όμως η ομάδα μας καταβεβλημένη αρκετά από το άγχος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού απέναντι στο φαβορί του ομίλου με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 0-2.

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει τον Παλληξουριακό για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν εκτός Εθνικών κατηγοριών και έτσι λοιπόν και την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα διεκδικήσει και πάλι το τοπικό πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ θα συμμετάσχει και στην Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Παλληξουριακός ήταν διπλά άτυχος καθώς ο Πανγυθεατικός στο άλλο παιχνίδι κέρδισε με 2-1 τον Πανθουριακό και τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου με ένα βαθμό περισσότερο από τον Παλληξουριακό και σε περίπτωση που η ένσταση που έχει καταθέσει ο Πανηλειακός έχει αρνητικές συνέπειες για τον Πανθουριακό η ομάδα από το Γύθειο θα πάρει το τρίτο εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις