Θεόφιλε,  νερό και καθαριότητα στην παραλιακή τ’ Αργοστολιού

290

Θεόφιλε,  νερό και καθαριότητα στη παραλία Αργοστολίου

Οι αφίξεις των μικρών σκαφών πάνε εξαιρετικά καλά στο λιμάνι Αργοστόλιου. Ηδη χθες οι θέσεις στο παραλιακό μέτωπο είχαν κλείσει και είδαμε σκάφη να δένουν και στο κομμάτι της παραλίας πίσω από την αγορά που αυτό το διάστημα ολοκληρώνεται το έργο.

Όμως, δυο σοβαρά θέματα πρέπει να λύσει άμεσα το Λιμενικό Ταμείο.

Πρώτα και κύρια η παροχή νερού στη πίσω αγορά. Πιλάρ ακούμε χρόνια και πιλάρ δεν βλέπουμε.. Σε όλο το μέτωπο της παραλιακής χάσκουν οι σωλήνες. Όμως η βασική υπηρεσία που απαιτεί ένα σκάφος από το λιμάνι είναι η παροχή νερού. Με μια πατέντα δίνεται νερό στο κεντρικό μέτωπο αλλά όχι σε όλα τα σημεία στη πίσω αγορά. Χθες το απόγευμα είδαμε επιβάτες σκάφους να ψάχνουν για νερό. Ηταν στην άλλη άκρη της προβλήτας….. Πολύ απλά σήμερα πρέπει να μπει παροχή νερού και σε όλο το μήκος της παραλιακής στην πίσω αγορά γιατί ήδη δέχεται σκάφη.

Η παροχή νερού στο κεντρικό μέτωπο

Δεύτερο και εξίσου σοβαρό είναι η καθαριότητα στην παραλιακή. Το απόγευμα που δένουν τα σκάφη για διανυχτέρευση η παραλιακή και τα καλαθάκια της πρέπει να είναι λαμπίκο.  Χθες το απόγευμα τα καλαθάκια ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ στα παρτέρια με τους φοίνικες ήταν χαρτιά , κουτάκια και πλαστικά.

Η παραλιακή από το Μαϊστράτο έως και τον Πόντε μέχρι την “Παναγίτσα” και το μέτωπο του Κουτάβου πρέπει να αστράφτει όλο το 24ωρο.  Τα σκάφη πληρώνουν  , ας τους ανταποδώσει το Λιμενικό ταμείο τα ελάχιστα : Nερό και καθαριότητα.. για τα υπόλοιπα  αφήστε τα για την επόμενη 4ετία..

Kefaloniapress

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις