Στις πρώτες ώρες της Κυριακής προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς η πρώτη προγραμματισμένη πτήση τσάρτερ για το 2022 από το Βουκουρέστι της εταιρίας Blue Air με 62 επιβάτες . Πρόκειται για την πρώτη απευθείας πτήση από την Ρουμανία στα τουριστικά χρονικά της Κεφαλονιάς . Οι Ρουμάνοι τουρίστες μέχρι σήμερα έρχονταν στο νησί μας μόνο οδικώς.


Η σημερινή πρώτη πτήση ήταν double touch με το Αεροδρόμιο της Κέρκυρας , όμως από το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιείται απευθείας σύνδεση με ώρα άφιξης στην Κεφαλονιά στις 15:30 μμ. Το δρομολόγιο αυτό θα είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου .

Ο αρχικός προγραμματισμός της εταιρίας ήταν για δυο πτήσεις την  εβδομάδα προς την Κεφαλονιά  από τις αρχές Ιουνίου , από Βουκουρέστι και Τιμιοσαρα , όμως η έλλειψη αεροσκαφών και προσωπικού που υπάρχει δεν δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να πραγματοποιήσει την πτήση από την πόλη Τιμιοσαρα μένοντας μόνο στην μια πτήση από Βουκουρέστι .


Το άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Ρουμανίας με την πρώτη σημερινή πτήση έκανε ο τουριστικός πράκτορας κ. Σπύρος Κατσούρης . Βεβαίως και ήταν και ο ίδιος στην υποδοχή καλωσορίζοντας τους πρώτους Ρουμάνους τουρίστες που ήρθαν στο νησί μας αεροπορικώς.

Ο Σπύρος Κατσούρης υποδέχεται τους πρώτους “ιπτάμενους’ Ρουμάνους της Κεφαλονιάς

Ευχόμαστε το άνοιγμα στην Ρουμανική αγορά να συνεχιστεί με επιτυχία και την επόμενη σεζόν να διευρυνθεί  το πρόγραμμα της εταιρίας με περισσότερες πτήσεις και να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των επιβατών.

Ρεπορτάζ
ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις