Ευχαριστήριο προς το Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου Νηπιαγωγειου Αργοστολίου

341

Αργοστόλι, 17/6/22
Προς: Μ.Μ.Ε.
Αρ.Πρωτ. 15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου μας για τις 2 πολύ όμορφες σχολικές γιορτές κλεισίματος της σχολικής χρονιάς που πραγματοποιήθηκαν στις 14 και 15 Ιούνη 2022 αντίστοιχα.

Η πρώτη γιορτή περιλάμβανε τα 2 τμήματα του Νηπιαγωγειου μας που συστεγάζονται με το 6ο Δημοτικό Σχολείο και είχε σαν θέμα τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Η δεύτερη γιορτή περιλάμβανε το τμήμα του Νηπιαγωγείου μας που συστεγάζεται με το 5ο Δημοτικό Σχολείο και είχε σαν θέμα τις διακοπές στις ομορφιές της Ελλάδας.

Έπειτα από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε ο COVID-19 για την καθημερινότητα των παιδιών μας, οι 2 αυτές σχολικές γιορτές αποτέλεσαν μια ιδιαίτερα επανορθωτική εμπειρία για όλους μας, μα πάνω απ’ όλα για τα παιδιά μας, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε γιορτή παρουσία των γονιών τους.

Οι νηπιαγωγοί μας κατάφεραν και βοήθησαν τα παιδακια να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, χαρίζοντας μας 2 μοναδικές γιορτές γεμάτες παιδικά χαμόγελα και συγκίνηση.

Τα ευφάνταστα κείμενα όπως και τα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και την παράδοση διαφόρων περιοχών της πατρίδας μας, ηχούν ακόμη στ’ αυτιά μας, όπως και ο ενθουσιασμός των παιδιών.

Είναι σίγουρο ότι οι αναμνήσεις αυτές θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων μας, μικρών και μεγάλων.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κατά αλφαβητική σειρά:

1. κα Αμβροσιατου Σοφία, Διευθύντρια
2. κα Βαλμα Κωνσταντίνα, Νηπιαγωγό
3. κα Γκούμα Νατάσα, Νηπιαγωγό
4. κα Σταματελάτου Ευαγγελία, Νηπιαγωγό
5. κα Χαντάβα Χριστίνα, Νηπιαγωγό

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Γεωργίου Δήμητρα, Νηπιαγωγο, την κα Φερεντίνου Ευαγγελία, Νηπιαγωγό και την κυρία Ψυχογιού Μαρία, καθηγήτρια Αγγλικών.

Τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στο παιδαγωγικό τους έργο!

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολιου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις