Νέο εργαλείο για ταξιδιώτες αποκάλυψε η KAYAK

55

H KAYAK, η κορυφαία μηχανή αναζήτησης ταξιδιών στον κόσμο, αποκάλυψε τον πρώτο της Travel Hacker Guide: Wedding Edition. Με συμβουλές για κράτηση ταξιδιού, πού να ταξιδέψετε, τι να φορέσετε και πολλά άλλα, ο οδηγός προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και hacks για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους προϋπολογισμούς ταξιδιών.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα της KAYAK και της Rent the Runway, σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί Gen Z (18+) και Millennials (45%) λένε ότι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν εκτός πόλης για έναν ή περισσότερους γάμους φέτος. Η ίδια έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι το 40% των ενηλίκων των ΗΠΑ είτε έχουν αρνηθεί μια πρόσκληση γάμου είτε σκέφτονται να αρνηθούν μια πρόσκληση λόγω κόστους.

Επιπλέον, η KAYAK συνεργάζεται με το Rent the Runway, για να βοηθήσει τις νύφες και τους καλεσμένους του γάμου να ντυθούν για την περίσταση. Οι πρώτοι χρήστες του Rent the Runway μπορούν να αποκομίσουν έκπτωση 25% στην πρώτη τους ενοικίαση, χρησιμοποιώντας έναν αποκλειστικό κωδικό για ταξιδιώτες της KAYAK και μπορούν να κερδίσουν στυλ έμπνευσης με σύντομες λίστες που συνδέονται με κάθε προορισμό στον οδηγό.

Φωτογραφία από Lorri Lang από το Pixabay

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις