ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός ATLANTE του Ιταλού δισεκατομμυριούχου Remo Ruffini βρισκεται στην Κεφαλλονια . Μετά το Φισκαρδο που διανυκτέρευσε εχθες το βράδυ σημερα την εντοπίσαμε στην μοναδική ισως παραλία της Κεφαλονιάς με κατάλευκη άμμο τους Άσπρους Βράχους .

 

Ποιος ειναι ο Remo Ruffini

Ο Remo Ruffini είναι Ιταλός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας μόδας Moncler και μεσω της Ruffini Partecipazioni Srl κατέχει το 19,3% των μετοχών της Moncler.

O,Ruffini ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ, εργαζόμενος για την ομώνυμη εταιρεία ρούχων του πατέρα του, Gianfranco Ruffini Ltd και 23 ετων επέστρεψε στην Ιταλία και ίδρυσε μια εταιρεία, τη Νέα Αγγλία, την οποία πούλησε δεκαέξι χρόνια αργότερα (το 2000) στον Όμιλο Stefanel ενω την ίδια χρονιά, άρχισε να εργάζεται ως δημιουργικός σύμβουλος για την εταιρεία χαρτοφυλακίου που ανήκε στην Moncler .

Το 2003, ο Ruffini ανέλαβε τη Moncler, η οποία ήταν σχεδόν χρεοκοπημένη εκείνη την εποχή, και μεταμόρφωσε την εταιρεία ανακαλύπτοντας εκ νέου τη μάρκα.
Δέκα χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2013, ο Ruffini δημοσίευσε την εταιρεία εισάγοντάς την στο χρηματιστήριο του Μιλάνου και στο πρώτο απόγευμα η τιμή της μετοχής ανέβηκε 47%.

Ειναι παντρεμένος, με δύο παιδιά και ζει στο Κόμο της Ιταλίας ενω είναι ιδιοκτήτης και ενός ιδιωτικού τζετ Bombardier Global 5500.

Ο Οίκος MONCLER

Ο Moncler είναι ιταλικός οίκος μόδας πολυτελείας που ιδρύθηκε από τη Γαλλία και ειδικεύεται σε έτοιμα ενδύματα και εξωτερικά ενδύματα υψηλής ραπτικής με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας . Από την αρχή της ως μπουτίκ με πουπουλένια μπουφάν , η Moncler επεκτάθηκε για να σχεδιάσει αδιάβροχα , αντιανεμικά , πλεκτά , δερμάτινα είδη, υποδήματα, αρώματα και συναφή αξεσουάρ .

 

Η βασική επωνυμία του περιλαμβάνει τον κόκορα το Moncler “M”, το κόκκινο-λευκό-μπλε τρίχρωμο, το σήμα κεντημένο με τσόχα και την ετικέτα φροντίδας χήνας .

Ιδρύθηκε το 1952 στην πόλη Monestier-de-Clermont των Άλπεων της Γαλλίας, τα καπιτονέ μπουφάν Moncler χρησιμοποιήθηκαν από εργάτες του κρύου καιρού, ορειβάτες και σκιέρ σε όλη την Ευρώπη. Ο Ιταλός επιχειρηματίας Remo Ruffini την αγόρασε σχεδόν χρεοκοπημένη εταιρεία το 2003 και τη μετέφερε στο Μιλάνο, επαναλανσάροντας τη Moncler μετατρέποντας την σε μια κερδοφόρα εταιρία με καθαρα εσοδα 332,ε εκατ. Ευρω και 4.155 εργαζομενους.

Tα προϊόντα του οίκου πωλούνται και online.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις