Ποιός διάσημος βρετανός “κρύβεται” στην Θαλαμηγό VA BENNE;

444

Από χθες το απόγευμα  βρίσκεται στον κόλπο της Φτερης η θαλαμηγός  VA BENNE που ανήκει στον γνωστο και διάσημο Άγγλο  κιθαρίστα και τραγουδοποιό της παγκόσμιας ροκ  και μπλουζ μουσικής σκηνής  Eric Patrick Clapton . 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ο διάσημος Άγγλος κιθαρίστας επέλεξε  το μοναδικο τοπίο του κόλπου της Φτερης  και απολαμβάνει τα κρυστάλλινα τιρκουάζ  νερά  των  παράλιων   Μαντα και Αμιδι .

Ποιος είναι ο Eric Clapton
Ο Eric Patrick Clapton CBE γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1945 και είναι Άγγλος κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός της ροκ και μπλουζ . Θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους κιθαρίστες με επιρροή στη ροκ μουσική.
Ο Κλάπτον κατατάχθηκε δεύτερος στη λίστα του Rolling Stone με τους « 100 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών » και τέταρτος στους « Κορυφαίους 50 κιθαρίστες όλων των εποχών» του Γκίμπσον και ονομάστηκε επίσης νούμερο πέντε στη λίστα του περιοδικού Time με τους “The 10 Best Electric Guitar Players” το 2009.
Ο Clapton έχει λάβει 18 βραβεία Grammy καθώς και το Brit Award για την εξαιρετική συνεισφορά του στη μουσική.
Το 2004, του απονεμήθηκε CBE για υπηρεσίες στη μουσική ενω εχει λάβει τέσσερα βραβεία Ivor Novello από τη Βρετανική Ακαδημία Τραγουδιστών, Συνθετών και Συγγραφέων , συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Lifetime Achievement. Είναι ο μόνος τρεις φορές εισακτέας στο Rock and Roll Hall of Fame : μια φορά ως σόλο καλλιτέχνης και ξεχωριστά ως μέλος των Yardbirds και των Cream. Στη σόλο καριέρα του, ο Clapton έχει πουλήσει περισσότερους από 280 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, καθιστώντας τον έναν από τουςμουσικοί με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών .
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις