Η θαλαμηγός VERTIGO, του 13ου ισχυρότερου ανθρώπου του πλανήτη , βρίσκεται στο Αργοστόλι

2295

Ρεπορτάζ ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Το εκπληκτικό super ιστιοπλοϊκό yacht , βρίσκεται από εχθές αγκυροβολημένο αροδου στον κόλπο του Αργοστολίου απέναντι από το παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ .

Το πολυβραβευμένο ιστιοπλοϊκό super yacht Vertigo κατασκευάστηκε από την Alloy Yachts στη Νέα Ζηλανδία στο ναυπηγείο Henderson .

Το εσωτερικό της είναι διακοσμημένο από τον οίκο σχεδιασμού Christian Liaigre και ολοκληρώθηκε το 2011.

Η εξωτερικη σχεδίαση αυτού του πολυτελούς σκάφους είναι του Philippe Briand . Επισκευάστηκε και ανακαινίστηκε για τελευταία φορά το 2019. ενώ οι 2 κινητήρες Caterpillar που διαθέτει του δίνουν τελική ταχύτητα 17 κόμβων με ταχύτητα πλεύσης της να είναι 12 κόμβοι.

Το εσωτερικό του γιοτ είναι πολύ φιλικό προς τα παιδιά, με αίθουσα τηλεόρασης για τα δύο μικρότερα παιδιά του ιδιοκτήτη ενώ διαθέτει γυμναστήριο και beach club, το καθένα με μεγάλα ανοίγματα στο κύτος.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ;

Ιδιοκτήτης του suoer ιστιοπλοϊκού yacht είναι ο γνωστός Αυστραλοαμερικανός μεγιστάνας των ΜΜΕ Rupert Murdoch .

Rupert Murdoch

Ο Κιθ Ρούπερτ Μέρντοχ , είναι Αυστραλοαμερικανός μεγιστάνας των ΜΜΕ, ιδιοκτήτης της Fox Corporation, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της News Corp., καθώς και ιδιοκτήτης εκατοντάδων εκδοτικών εταιρειών και εφημερίδων.

Ο Μέρντοχ έχει στην ιδιοκτησία του μια πραγματική αυτοκρατορία παγκοσμίως, που συμπεριλαμβάνει πολυάριθμους ιστοτόπους – IGN Entertainment, AskMen, Rotten Tomatoes -, μεγάλο αριθμό εφημερίδων, όπως η New York Post στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι The Times στο Ηνωμένο Βασίλειο.[Επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο της τηλεόρασης, κατέχοντας ανάμεσα σε άλλα το δίκτυο Fox News.

Ο Μέρντοχ συμπεριλήφθη τρεις φορές στην ετήσια λίστα του περιοδικού Time με τα 100 πρόσωπα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Εκτιμήθηκε ως ο 13ος ισχυρότερος άνθρωπος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes για το έτος 2010.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις