Oλα έτοιμα για να υποδεχτούν 26 αθλητικές ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ στο κλειστό γήπεδο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

207

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΙΟΥ ITTF FA20 PARA OPEN στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ‘Αντώνης Τριτσης

Ρεπορτάζ ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Σχεδόν όλα είναι έτοιμα στην κεντρική σάλα του Κλειστού Γυμναστηρίου ‘ Αντώνης Τριτσης λιγες μόνο ώρες πριν την έναρξη των επισήμων αγώνων του ITTF 20 PARAOPEN , και μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν προς την τελική διευθέτηση τους .

Νωρις σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησε και η προπόνηση και η εξοικείωση των αθλητών με το Κλειστό Γυμναστήριο . Συναντήσαμε αθλητές από την μακρινή Ινδονησία που μολις είχαν ολοκληρώσει την προπόνηση τους .

Στον εξωτερικό χώρο ολοκληρώθηκε η μεγάλη εικαστική τοιχογραφία μεγάλης κλιμακας που φιλοτέχνησαν οι Σέ η Σέρβα καθηγητρια του πανεπιστημίου Σύγχρονης τέχνης Βελιγραδίου κα Biljana Velinovic και ο Καθηγητής Miroslav Lazovic του πανεπιστημίου εφαρμοσμένης τέχνης Βελιγραδίου . Σήμερα ολοκληρώνεται η απομάκρυνση της σκαλωσιάς ώστε το Κλειστό να είναι απολύτως έτοιμο για την αυριανή έναρξη των αγώνων .

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα απλό ανδρών (στις κλάσεις από 1 έως 11), απλό γυναικών (στις κλάσεις από 1 έως 11), διπλό ανδρών (κλάσεις MD4, MD8, MD14, MD18, MD22), διπλό γυναικών (κλάσεις WD5, WD10, WD14, WD20, WD22) και διπλό μικτό ανδρών-γυναικών (κλάσεις XD4, XD7, XD10, XD14, XD17, XD20, XD22).

Οι κληρώσεις των αγώνων θα διενεργηθούν σήμερα παραμονή της έναρξης του τουρνουά, ενώ η κατηγοριοποίηση για αθλητές ή αθλήτριες θα γίνει στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Συνδιοργανωτές του τουρνουά είναι η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς Ιθάκης, ο Δήμος Αργοστολίου και η ΕΦΟΕΠΑ.

√ Αξίζει να τονίσουμε ότι στον χώρο έγινα όλες οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να είναι προσβάσιμος για τους αθλητές με κινητικές αναπηρίες.

Η τελετή  έναρξης θα είναι απόψε στις 20.30 μμ στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς – Ιθάκης .

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε μέρα απο τις 09.00 το πρωί έως τις 20.00 και βεβαίως είναι ανοικτοί για το κοινό.

Καλή επιτυχία!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις