Η πρώτη ανακοίνωση του Παύλου Παπαδάτου για ενδεχόμενη κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου τάραξε το τοπικό πολιτικό  σκηνικό προκαλώντας πολλές θετικές αντιδράσεις . Ε, και κάποιοι μπορεί να χάσανε τον ύπνο τους αφού από τη «σιγουράτζα» του ακαταμάχητου βρεθήκανε στο «και τώρα τι κάνουμε ; »

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και κάποιοι άλλοι που ίσως δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι ο χρόνος τους έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και μαζί και οι ημέρες της ανέμελης νομής της εξουσίας!

Mε θετική σκέψη και εξαιρετική διάθεση ο Παύλος φαίνεται να προετοιμάζει το επόμενο βήμα. Ίσως να είναι και ο μοναδικός πιθανόν υποψήφιος χωρίς ιδιαίτερο άγχος, γιατί το τυχόν άγχος του πηγάζει από το γεγονός ότι βλέπει το δημαρχιακό αξίωμα ως μία ευκαιρία να προσφέρει και όχι να πάρει.  (Ακόμη φυσικά δεν δήλωσε υποψήφιος, αλλά ….).

Μαθαίνουμε ότι αυτές τις μέρες γράφει πυρετωδώς το «προσωπικό του μανιφέστο» , τους άξονες προτεραιοτήτων και αξιολόγησης προβλημάτων που θα προωθήσει ως δήμαρχος Αργοστολίου..

Στόχος ζωής για τον Παύλο είναι να γίνει ο δήμος Αργοστολίου επίκεντρο της καινοτομίας και του πολιτισμού τόσο σε υποδομές όσο και σε εκδηλώσεις , και τα χωριά του Δήμου να αναβαθμιστούν με κάθε μέσο.

Τις απόψεις του, τις σκέψεις και τις προτάσεις του θα τις θέσει στην τοπική κοινωνία .

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία -αν φυσικά αυτή η επιτυχία είναι και επιτυχία του δήμου μας και όχι απλά του δημάρχου.

Σε αναμονή λοιπόν για το επόμενο βήμα του Παύλου..

Ο Κατσιπρόκος

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις