Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες στα νέα ΤΕΠ του Γ.Ν ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

680
Ρεπορτάζ Εικόνες
ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ
Μετά το πέρας της τελετής τιυ Αγιασμού στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτών και πληρωμάτων ασθενοφόρων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλλονιας κ. κ. Δημήτριος και ο Βουλευτής Κεφαλλονιας κ. Παναγης Καππάτος συνοδευόμενοι από τον Διοικητή του Γ.Ν Κεφαλλονιας κ. Δημήτρη Μαρτινη επισκέφτηκαν τα υπο κατασκευή ΤΕΠ του Νοσοκομείου όπου ο κ. Παπαντωνόπουλος Τρυφων Πολιτικός Μηχανικός της εταιρίας μηχανικός της εταιρίας ΠΛΕΘΡΟΝ ΑΤΕ που κατασκευάζει τα νέα ΤΈΠ τους ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών κατασκευής καθώς και για τις νεες υπερσύγχρονες υποδομές που θα διαθέτουν τα νέα τμήματα επειγόντων περιστατικών του Γ.Ν Κεφαλλονιάς .
Το έργο πλήρους αναβάθμισης των ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς προϋπολογισμού 1.5 εκατομμύριο ευρώ είναι δωρεά του Ιδρύματος Γεωργίου και Μαρής Βεργωτή και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες ανάμενεται να ολοκληρωθούν τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου του 2023.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την εγκατάσταση των μηχανημάτων και όλου του ιατρικού. εξοπλισμού, αρχές Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία όλων των υπερσύγχρονων νέων συστημάτων από τους μηχανικούς και τους τεχνικούς για 1.5 μήνα περίπου μέχρι να διαπιστωθεί η άριστη λειτουργία όλων των μηχανημάτων , και μετά θα ξεκινήσει η σταδιακή παράδοση στο προσωπικό του Νοσοκομείου .
Τα νέα υπερσύγχρονα ΤΕΠ θα διαθέτουν πληρης μόνωση υπερσύγχρονο ΣΗΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ που θα κατασκευαστεί με ειδική αντιμικροβιακή κατασκευή ,ειδικά αντιμικροβιακά χρώματα και όλα τα ιατρικά μηχανήματα θα τοποθετηθούν πληρους αποστειρωμένα ώστε να προστατευθούν οι ασθενείς στο μέγιστο βαθμό από ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις .
Τα νέα υπέρσύγχρονα ΤΕΠ θα διαθέτουν επίσης Υπερσύγχρονους κλιβάνους τελευταίας τεχνολογίας με λειτουργία πλήρους αποστείρωσης για την αποφυγή ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων .
Τα νέα ΤΕΠ κατασκευάζονται στα νέα σύγχρονα πρότυπα των ΤΕΠ , των πιο μεγάλων και πιο σύγχρονων νοσοκομείων της Ελλάδας και αναμένεται να αναβαθμίσουν στο μέγιστο το επίπεδο υπηρεσιών προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Νομου μας .
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις