Ταξίδια στο διάστημα θα προσφέρει η Cruise Planners

44

Νέα συνεργασία με την Space Perspective ανακοίνωσε η Cruise Planners προκειμένου για να προσφέρει στους πελάτες της ταξίδια στο διάστημα.

Το δίκτυο franchise ταξιδιωτικών πρακτορείων αποκάλυψε ότι είχε κρατήσει δύο πλήρεις κάψουλες που είχαν προγραμματιστεί να πετάξουν το 2025 και το 2027 στο διαστημόπλοιο Neptune. Το διαστημόπλοιο σχεδιάστηκε για να είναι «το πιο προσιτό, πιο βιώσιμο και ασφαλές» στη βιομηχανία.

«Η Cruise Planners ήταν πάντα πρωτοπόρος και στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον ταξιδιωτικό κλάδο», δήλωσε η CEO Michelle Fee. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι σύμβουλοί μας μπορούν να προσφέρουν μια τόσο μοναδική εμπειρία στους πελάτες τους που ξεπερνά όλα τα όρια του ταξιδιού όπως τα ξέρουμε.”

Οκτώ επιβάτες και ο πιλότος τους θα μεταφερθούν σε ένα ταξίδι έξι ωρών με την κάψουλα υπό πίεση που θα προωθείται από ένα SpaceBalloon. Με το αερόστατο προσαρτημένο για ολόκληρη την πτήση, οι ταξιδιώτες θα ανεβαίνουν σταθερά με 12 μίλια την ώρα, καθιστώντας την εμπειρία προσβάσιμη για όποιον μπορεί να πετάξει με εμπορική αεροπορική εταιρεία.

Η εσωτερική διάταξη του Space Lounge σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιεί την άνεση και να βελτιώνει την εμπειρία των αστροναυτών, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο τηλεσκόπιο και τις διαδραστικές οθόνες, ένα μπαρ, τα μεγαλύτερα παράθυρα που έχουν πετάξει ποτέ στο διάστημα, Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και πολλά άλλα.

«Το Space Perspective αλλάζει την όψη των διαστημικών ταξιδιών», δήλωσε η επικεφαλής της Global Sales-Trade Partnerships Edyta Teper. «Είμαστε χαρούμενοι που η Cruise Planners είναι ένας από τους πρώτους πρωτοπόρους που παρουσίασαν αυτή τη συναρπαστική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή στους πελάτες τους».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις