Πλήθος κόσμου από τη Σάμη και άλλα μέρη της Κεφαλονιάς συγκεντρώθηκε χθες Δευτέρα βράδυ, στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Ομάδας Μελών Σάμης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης και του προαύλιου χώρου, συγκεντρώθηκε ο κόσμος για να ακούσει τον συμπατριώτη μας Καθηγητή Πανεπιστημίου και Σύμβουλο του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νικόλα Φαραντούρη.

Μαζί του στο πάνελ η πρώην βουλευτίνα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου η οποία μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Νικόλα Φαραντούρη, ο συντονιστής της ΟΜ Σάμης Γιώργος Τροντής και  μέλη της Νομαρχιακής Κεφαλονιάς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παρόντες και πολλοί Πρόεδροι Κοινοτήτων και από τους τρείς Δήμους της Κεφαλονιάς.

Ο Νικόλας Φαραντούρης μίλησε για τις αιτίες της ακρίβειας και του κόστους ζωής σήμερα και ανέπτυξε προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, ενώ έκανε αναφορά και σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως το ζήτημα της υγείας στην Κεφαλονιά, το θέμα της εκτός σχεδίου δόμησης και της νεανικής επαγγελματικής δραστηριότητας στο νησί.

Ακολούθησε συζήτηση με τον κόσμο . Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα για την επιτυχία της και κεράσματα στον προαύλιο χώρο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις