Τέλος τα μακριά μαλλιά για τη Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η εμφάνιση με νέο look μετά από χρόνια

401

Μετά από πολλά χρόνια, η Χρυσή Βαρδινογιάννη αποφάσισε να κόψει τα μακριά ξανθά μαλλιά της και να υιοθετήσει το hairlook που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Μέσα σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κλίμα αγάπης και προσφοράς και με την πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παδιών με καρκίνο” στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS, την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο πιο χριστουγεννιάτικο bazaar της πόλης, το οποίο αποτελεί πια έναν θεσμό με στόχο την στήριξη των παιδιών με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε το bazaar και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλές γιορτές, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκε τους φίλους του Συλλόγου που πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, στηρίζοντας τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Εκεί είδαμε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία έχει αλλάξει look και έχει κόψει τα μακριά ξανθά μαλλιά της μετά από πολύ καιρό.

Τέλος τα μακριά μαλλιά για τη Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η εμφάνιση με νέο look μετά από χρόνια

Έκανε μια πρωινή εμφάνιση χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με casual ντύσιμο ενώ ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε με μακρύ καρέ.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είχε πάντα μακριά ξανθά μαλλιά.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Χρυσή Βαρδινογιάννη

 

Χρυσή Βαρδινογιάννη Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ωστόσο, ήρθε η ώρα να κάνει και εκείνη μια μεγάλη αλλαγή και να ανανεώσει την εμφάνισή της.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις