Λαβαίνουμε παράπονα και καταγγελίες γονέων για την κατάσταση στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ την οποία χαρακτηρίζουν επικίνδυνη. Και έτσι είναι.

Όμως το γήπεδο ΔΕΝ λειτουργεί. ΔΕΝ πρέπει να λειτουργεί γιατί είναι σε κατάσταση εργοταξίου,  για ανακαίνιση.

Είναι αναγκαίο ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ να τοποθετήσει ΑΜΕΣΩΣ ταμπέλα ότι απαγορεύεται η είσοδος και να ασφαλίσει , όσο μπορούν να ασφαλιστούν τα παλιοσίδερα που κρέμονται σαν καρμανιόλες, την είσοδο.

√ Οι γονείς δεν πρέπει να επιτρέπουν στα παιδιά τους να μπαίνουν σε αυτό το χώρο , είναι επικίνδυνος για την ασφάλειά τους από κάθε άποψη. Και σηματοδότηση επικινδυνότητας να μην υπάρχει , τα παιδιά για κανένα λόγο δεν μπορούν να βρίσκονται σε αυτόν το χώρο.

Ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο μάλλον δεν εμφανίστηκε ποτέ. Σύμφωνα με την σύμβασή του όφειλε να παραδώσει το έργο  ολοκληρωμένο στις 15/12/2022!!  Σε επτά μέρες δηλαδή!

Το αιώνιο πρόβλημα της Ελλάδας. Εγκαταλειμμένες εργολαβίες.. μισοτελειωμένοι δρόμοι.. επικίνδυνα γήπεδα.. χωρίς οι Κυβερνήσεις να μπορούν ή να θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα.

Για να κυρηχθεί έκπτωτος ο εργολάβος θα πρέπει να παρέλθει η ημερομηνία που έπρεπε να παραδώσει το έργο.. Το ελληνικό δημόσιο φαίνεται να πιστεύει στα θαύματα.. σαν ετούτο που βλέπετε. Οτι σε 7 μέρες μπορεί να γίνει το έργο… Ημαρτον!

Δείτε φωτογραφίες που λάβαμε απο γονείς :

Δείτε το γήπεδο στο φως της ημέρας .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις