Δεν το χωράει ο νους το σημερινό συμβάν. Από ανακοπή πέθανε ο αγαπημένος γιατρός του Αργοστολιού και της Κεφαλονιάς ο Γιώργος Ζερβός. Βρισκόταν σε διακοπές εκτός Κεφαλονιάς με την οικογένειά του , το μοιραίο συνέβηκε σήμερα Πέμπτη νωρίς το πρωί.

Το Αργοστόλι και η Κεφαλονιά έχουν συγκλονιστεί από την αιφνίδια απώλεια.. O Γιωργος Ζερβός είχε υπηρετήσει το δήμο Αργοστολίου ως δημοτικός στην πρώτη δημαρχεία του Αλέκου Αλέκου Κσλαφάτη  1983- 1986.

Ο Γιώργος Ζερβός για την οικογένεια του παπα Βαγγέλη Χιόνη ήταν ένα ακόμα παιδί της. Είχε την ίδια ηλικία με τους μικρούς γιους του παπα Βαγγέλη και ήταν συνέχεια στο σπίτι μας.

Ενας αγαπημένος οικογενειακός φίλος από μικρό παιδί, ένας άνθρωπος ήσυχος που πάντα βοηθούσε.. Ένας σπουδαίος οφθαλμίατρος με το χάρισμα της σωστής διάγνωσης ακόμα και σε πολύ δύσκολα περιστατικά.

Η Αγάπη του θα δώσει δύναμη στην συζυγό του Βέρα και την οικογένειά του να το αντιμετωπίσουν.

Ας είναι φωτεινός ο δρόμος του… Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του..

Καλό ταξίδι Γιώργο…

E.X.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

3 Σχόλια

  1. Ηταν για ολους εμας που τον ειχαμε κοντα μας, ενας κεραυνος.Κάτι το αδιανοητο για ολους μας. Δεν μπορούμε ακόμη να το πιστέψουμε.Καλό Παράδεισο Αγαπημένε μας Γιώργο.Δεν θα ξεχαστεις εύκολα. Αιωνία η μνήμη σου. Θα λείψεις από την Κεφαλονιά.Μεγάλη απωλεια!
    Οικογ. Κων . Αμούργη

Comments are closed.