Τα ζυμαρικά είναι πάντα ένα τέλειο πιάτο ειδικά τις ημέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο και ο σολομός τους χαρίζει υπέροχη γεύση.

Συστατικά

  •  300 γρ. ζυμαρικά σπαγγέτι
  • 2 κουτ. της σούπας βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι αρακάς, καταψυγμένος
  • 2 φιλέτα σολομού, καλά καθαρισμένα
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μία κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά σου ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα λιώνεις το βούτυρο και σοτάρεις το κρεμμύδι για 5 λεπτά
  • Κόβεις τον καθαρισμένο σολομό σε μικρά κομμάτια και τον προσθέτεις στη δεύτερη κατσαρόλα με τον αρακά, την κρέμα γάλακτος και 50ml νερό. Ρίχνεις τον κύβο λαχανικών, ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα και κλείνεις την κατσαρόλα. Αφήνεις να βράσουν για 10 λεπτά
  • Τρίβεις μαύρο πιπέρι, ενώνεις με τα στραγγισμένα μακαρόνια και μοιράζεις σε δύο πιάτα.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις