Συστατικά
6-8 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
4 μεγάλα αυγά
100 γραμμάρια φρέσκο γάλα
ελαιόλαδο
μέλι
κανέλα
αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
Ρίχνεις σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και το αλάτι και τα χτυπάς καλά
Ρίχνεις το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
Βυθίζεις τις φέτες του ψωμιού στο μπολ με το αυγό
Τις ψήνεις στο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και τις γυρνάς μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές
Τις τοποθετείς σε απορροφητικό χαρτί
Σερβίρεις και ρίχνεις από πάνω μέλι και κανέλα.