ιανύουμε μόλις τον τρίτο μήνα της χρονιάς κι όμως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσει να ανυπομονούμε να χαλαρώσουμε σε μια ξαπλώστρα, να πατήσουμε πάνω την καυτή, αφράτη άμμο και να απολαύσουμε τις χρυσές ακτίνες του ήλιου με ένα δροσερό ποτό στο χέρι λες και τίποτα άλλο στον κόσμο δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από εκείνη ακριβώς την πολυπόθητη στιγμή.

Όσο εμείς δε βλέπουμε την ώρα για καλοκαιρινή απόδραση, το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ζωής μπορεί να προμηνύει πως τα ταξίδια σε παγκόσμιους προορισμούς ίσως περιοριστούν το 2023. Ίσως ακόμα και να μην επιθυμείς να μείνεις καθιστός για πολλές ώρες κατευθυνόμενος σε μακρινούς προορισμούς, ή αν έχεις μαζί σου μεγάλη οικογένεια με παιδιά να περιοριστείς σε πλησιέστερες λύσεις.

Τις σκέψεις αυτές, έρχεται να βάλει σε σειρά το TripAdvisor, το οποίο… ψηφίζει Ευρώπη! Η δημοφιλής πλατφόρμα έχει ετοιμάσει μια άκρως καλοκαιρινή λίστα με τις 10 καλύτερες ευρωπαϊκές παραλίες για τη φετινή χρονιά και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει, αφού ανάμεσά τους υπάρχουν και δύο ελληνικές!

Και η έμπνευση ξεκινά…

Οι κορυφαίες 10 Ευρωπαϊκές παραλίες για το 2023:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις