Μία όμορφη ξενάγηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί για τους μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου»  με σκοπό να γνωρίσουν το πιο γρήγορο μέσο μεταφοράς.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς  από την Airport Manager κ. Θάλεια Παπαδημητρίου (αριστερά), την Operations Coordinator κ. Κατερίνα Επιτροπάκη  (κέντρο) και την κ. Airport Administrator Ατζελίνα Αρκούδη (δεξιά).

Ακολούθησαν βιωματικά όλες τις διαδικασίες έκδοσης εισιτηρίου, ελέγχου επιβατών, αποσκευών, επιβίβασης. Επισκέφθηκαν και γνώρισαν από κοντά τον Πύργο Ελέγχου της ΥΠΑ και παρακολούθησαν την προσγείωση του αεροσκάφους της Sky Express με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και θαυμασμό.

Η κ.  Άννα Σπυράτου Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς τους εξήγησε τη διαδικασία της προσγείωσης και τη σημασία της λειτουργίας του Πύργου Ελέγχου.

Επίσης είδαν τα όργανα που υπάρχουν στο μετεωρολογικό σταθμό του Αεροδρομίου. Οι μαθητές παρακολουθούσαν εντυπωσιασμένοι την όλη ξενάγηση και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από χαρά.

Οι υπεύθυνοι της ξενάγησης που ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και πρόθυμοι, στο τέλος χάρισαν σε όλα τα παιδάκια ένα αναμνηστικό αεροπλανάκι.

Με τη σειρά τους τα νήπια προσέφεραν στην Airport Manager κ. Θάλεια Παπαδημητρίου  μια ευχαριστήρια κάρτα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις