FMI: Ποιες τάσεις θα τονώνουν την αγορά σε παραλιακά ξενοδοχεία

30

Στα 208.002,2 εκατομμύρια δολάρια αναμένεται να ανέλθουν τα έσοδα από την αγορά σε παραλιακά ξενοδοχεία, μέχρι το τέλος του 2023.

Όπως αποκαλύπτει το Future Market Insights (FMI), μακροπρόθεσμα,εκτιμάται ότι θα φτάσει περίπου τα 326.246,3 εκατομμύρια δολάρια, το 2033.

Η αγορά αναμένεται να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια, λόγω παραγόντων όπως η αύξηση του τουρισμού, η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος και η αύξηση του αριθμού των διεθνών ταξιδιωτών.

Οι παραθαλάσσιοι προορισμοί είναι δημοφιλείς μεταξύ των τουριστών και αυτό είναι πιθανό να αυξήσει τη ζήτηση για παραλιακά ξενοδοχεία. Επιπλέον, η ανάπτυξη νέων υποδομών και εγκαταστάσεων σε παραλιακούς προορισμούς αναμένεται επίσης να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της αγοράς των παραλιών ξενοδοχείων.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις αποτελούν κινητήρια δύναμη στην αγορά

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των παραλιακών ξενοδοχείων αποδίδεται στην προτίμηση των επισκεπτών για ήρεμο περιβάλλον έναντι πολυσύχναστων περιοχών.

Οι αυξήσεις στο κατά κεφαλήν εισόδημα στις αναδυόμενες χώρες, η αυξημένη αγοραστική δύναμη των ατόμων, η άνοδος των ταξιδιών για διακοπές και οι διαφορετικές εκπτώσεις που δίνονται στις κρατήσεις μέσω Διαδικτύου είναι πιθανό να προωθήσουν την επέκταση της βιομηχανίας.

Καθώς οι άνθρωποι γίνονται πιο ευημερούν, υπάρχει μια αυξανόμενη επιθυμία για πολυτελείς εμπειρίες διακοπών, τις οποίες μπορούν να προσφέρουν τα παραλιακά ξενοδοχεία παρέχοντας εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα καταφύγια ευεξίας και τα ταξίδια με συνείδηση ​​υγείας αναδεικνύονται ως βασική τάση

Πολλοί επισκέπτες ανησυχούν περισσότερο για το περιβάλλον και αναζητούν ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν βιώσιμες τεχνικές.

Αυτοί οι πελάτες μπορεί να προσελκύονται από παραλιακά ξενοδοχεία που ενθαρρύνουν μέτρα φιλικά προς το περιβάλλον, όπως προγράμματα ενεργειακά αποδοτικού φωτισμού και ανακύκλωσης.

Η παγκόσμια αγορά παραλιών ξενοδοχείων βλέπει ευκαιρίες ανάπτυξης

Ο κλάδος ξενοδοχείων παραλίας είναι μια εξέχουσα και αναπτυσσόμενη βιομηχανία παγκοσμίως.

Η επέκταση σε νέες αγορές, όπως οι αναδυόμενες οικονομίες ή οι υποεξυπηρετούμενες περιοχές, η παροχή στους επισκέπτες μοναδικών και διαφοροποιημένων εμπειριών, όπως οικοτουρισμός ή καταφύγια ευεξίας, και η αξιοποίηση της τεχνολογίας για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών και τον εξορθολογισμό των λειτουργιών είναι μερικές πιθανές ευκαιρίες ανάπτυξης για παραλιακά ξενοδοχεία.
Επιπλέον, ως αποτέλεσμα της επιδημίας, υπάρχει έντονη ζήτηση για παραθαλάσσια μέρη, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στις προοπτικές ανάπτυξης των παραλιακών ξενοδοχείων.

Η παγκόσμια αγορά παραλιακών ξενοδοχείων προβλέπεται να αυξηθεί στην παρούσα κατάσταση της αγοράς λόγω της παρουσίας διαφόρων διεθνών και τοπικών επιχειρήσεων.

Πρόκειται για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς σε όλο τον κόσμο που ενσωματώνουν τα παραλιακά ξενοδοχεία στην επιχειρηματική τους στρατηγική.

Παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Ευρώπη προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών

Τα παραλιακά ξενοδοχεία στην Ευρώπη είναι ένας δημοφιλής τύπος καταλύματος για τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Αυτά τα ξενοδοχεία βρίσκονται συνήθως κοντά στην παραλία ή έχουν άμεση πρόσβαση στην παραλία και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων και υπηρεσιών στους επισκέπτες.

Παραθαλάσσια ξενοδοχεία μπορούν να βρεθούν σε πολλά διάσημα τουριστικά αξιοθέατα σε όλη την Ευρώπη, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Κροατία, η Γαλλία, η Πορτογαλία και η Τουρκία. Αυτές οι χώρες έχουν μεγάλη ακτογραμμή και αρκετές παραλίες.

Παραθαλάσσια ξενοδοχεία μπορούν επίσης να βρεθούν σε λιγότερο γνωστά μέρη όπως οι χώρες της Βαλτικής, η Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα μέρη προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν εκπληκτικές παραλίες και μια ποικιλία από δραστηριότητες.

Οι κυβερνητικές πολιτικές και η υποστήριξη της Ινδίας

Η Ινδία μπορεί να υπερηφανεύεται για μεγάλο μήκος όμορφων ακτών και πολλές ρομαντικές τοποθεσίες στις παραλίες.

Αυτά τα παράκτια κοσμήματα φιλοξενούν μερικά υπέροχα και συναρπαστικά παραλιακά θέρετρα, ξενοδοχεία και βίλες. Οι εκπληκτικές αμμώδεις βίλες μπροστά στην παραλία στην Ινδία υποδέχονται τους επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες, γνήσια φιλοξενία και εξαιρετική πολυτέλεια.

Η Ινδία έχει πολλές ακτογραμμές και τα πανοράματα και οι παραλίες των ωκεανών είναι τόσο διαφορετικά όσο το υπόλοιπο τοπίο της.

Τα παραλιακά ξενοδοχεία της Κίνας υιοθετούν την τεχνολογία για να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών

Η αυξανόμενη εκτίμηση για τις τοπικές και γνήσιες εμπειρίες είναι ένα από τα κύρια στοιχεία που καθοδηγούν την ανάπτυξη των τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Κίνας.

Για να προσελκύσει τους τουρίστες, η Κίνα κατασκευάζει νέα σημεία στην παραλία. Η κυβέρνηση, για παράδειγμα, επενδύει στην οικοδόμηση νέων παραλιακών ξενοδοχείων στην επαρχία Χαϊνάν, η οποία διατίθεται στο εμπόριο ως «Η Χαβάη της Κίνας».

Οι τουρίστες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο βιώνοντας τις τοπικές κοινότητες και τους πολιτισμούς, οι οποίοι θεωρούνται ως ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της τουριστικής αγοράς και των ξενοδοχείων της Κίνας.

Η Κίνα αναπτύσσει θεματικά παραλιακά ξενοδοχεία για να προσελκύσουν διάφορους καταναλωτές. Τα φιλικά προς το περιβάλλον και τα παραλιακά ξενοδοχεία ευεξίας, για παράδειγμα, είναι όλο και πιο δημοφιλή στους παραθεριστές που προσέχουν την υγεία τους.

Για να προσελκύσει επισκέπτες υψηλών προδιαγραφών, η Κίνα αυξάνει τον αριθμό των εναλλακτικών λύσεων πολυτέλειας στα παραλιακά ξενοδοχεία. Ορισμένα παραλιακά ξενοδοχεία στην Κίνα, για παράδειγμα, περιλαμβάνουν πλέον ιδιωτικές βίλες, εστιατόρια υψηλής ποιότητας και πολυτελείς εγκαταστάσεις σπα.

Η κινεζική κυβέρνηση βασίζεται στην τεχνολογία για να βελτιώσει την όλη εμπειρία των επισκεπτών στα παραλιακά ξενοδοχεία. Ορισμένα κινεζικά παραλιακά ξενοδοχεία, για παράδειγμα, περιλαμβάνουν πλέον check-in αναγνώρισης προσώπου, εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας και έξυπνα χειριστήρια δωματίου.

Η Κίνα δημιουργεί διεθνείς συμμαχίες προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ξένους τουρίστες στα παραλιακά της θέρετρα.

Ορισμένα κινεζικά παραλιακά ξενοδοχεία, για παράδειγμα, έχουν συνάψει συμμαχίες με πολυεθνικές αλυσίδες ξενοδοχείων και τουριστικούς πράκτορες για να διαφημίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ξένους επισκέπτες. Για να προσελκύσει διάφορους τύπους τουριστών, η Κίνα δημιουργεί θέρετρα μικτής χρήσης που ενσωματώνουν παραλιακά ξενοδοχεία με άλλα αξιοθέατα, όπως θεματικά πάρκα, συγκροτήματα λιανικής και χώρους διασκέδασης.

Οι τάσεις στα ξενοδοχεία παραλίας

Ο κλάδος των ξενοδοχείων παραλίας απευθύνεται σε μεγάλη ποικιλία ηλικιακών ομάδων, με διαφορετικά προϊόντα, όπως καταφύγια υγείας και οικολογικό τουρισμό.

Τα παραλιακά ξενοδοχεία είναι ένα αγαπημένο μέρος διακοπών για άτομα όλων των ηλικιών. Παρέχουν μια ποικιλία από δραστηριότητες και υπηρεσίες που απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών. Είναι δημοφιλή σε οικογένειες με μικρά παιδιά, επειδή παρέχουν χαρακτηριστικά φιλικά προς τα παιδιά, όπως πισίνες, παιδικές χαρές και δραστηριότητες για παιδιά. Πολλά παραλιακά ξενοδοχεία παρέχουν οικογενειακές σουίτες ή δωμάτια που επικοινωνούν, διευκολύνοντας τις οικογένειες να μείνουν μαζί.

Είναι εξαιρετικά δημοφιλή μεταξύ των ζευγαριών και των νεόνυμφων ως ένα ρομαντικό σημείο καταφυγής. Πολλά παραθαλάσσια ξενοδοχεία προσφέρουν ρομαντικά πακέτα που περιλαμβάνουν περιποιήσεις σπα, δείπνα υπό το φως των κεριών και αποκλειστική πρόσβαση στην παραλία.
Είναι δημοφιλείς προορισμοί για τις ανοιξιάτικες διακοπές και τις καλοκαιρινές διακοπές για νέους ενήλικες και φοιτητές.

Πολλά παραλιακά ξενοδοχεία απευθύνονται σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα παρέχοντας συναρπαστικές και ενεργητικές δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ, νυχτερινή ζωή και εκδρομές.

Τα παραλιακά ξενοδοχεία είναι επίσης δημοφιλή μεταξύ των συνταξιούχων και των ηλικιωμένων που θέλουν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Πολλά παραλιακά ξενοδοχεία παρέχουν εκπτώσεις και υπηρεσίες για ηλικιωμένους για αυτήν την ηλικιακή ομάδα, όπως γυμναστήρια, γήπεδα γκολφ και σπα.

Ανταγωνιστικό τοπίο

Παρά την έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των παραλιακών ξενοδοχείων, το καθένα ξεχωρίζει και προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία. Ενώ ορισμένα ξενοδοχεία δίνουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στην προσφορά μιας πολυτελούς και πολυτελούς διαμονής, άλλα δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και την φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Κάποια ξενοδοχεία δίνουν προτεραιότητα στη δημιουργία ενός ρομαντικού και ζεστού περιβάλλοντος, άλλα απευθύνονται σε οικογένειες με παιδιά, προσφέροντας δραστηριότητες και ψυχαγωγία φιλικές προς τα παιδιά.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις