ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ένα από τα πρώτα παλάτια που διαθέτει στο στόλο της η Royal Caribbean International το κρουαζιερόπλοιο Explorer of the Seas»: επισκέφτηκε σήμερα για πρώτη φορά το Αργοστόλι όπου έγινε τελετή καλωσορίσματος του πλοίου που στην Κεφαλλονιά από το πρακτορείο Ainos Travel της Οικογένειας Ζαμπέλη .

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίο έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και αναμνηστικών δώρων από τον καπετάνιο του πλοίου Toni Tomljanovic τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου Νίκο Κουρκουμέλη , την σύμβουλο σε θέματα τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της τουριστικής επιτροπής κ. Μαρίνα Βεργωτή και τους εκπροσώπους του Ainos Travel κ.Φιορούλα Ζαμπέλη , Δημήτρη Αλυσανδράτο , και Φαίη Βαρδαραμάτου , ενω στην τελετή παραυρεθηκαν ο συνταξιούχος Πλοίαρχος και μέλος Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλλονιάς ‘Νίκος Καββαδίας Άγγελος Μπενετάτος και ο υπάλληλος του τελωνείου Δημήτρης Καραντώνης.

Στη συνέχεια είχαμε τη χαρά και την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο πλοίο και να σας μεταφέρουμε εικόνες απο το πλωτό μεγαθήριο της Royal Caribbean International .

Στα highlights του πλοίου είναι ο προσομοιωτής surf, το παγοδρόμιο, ο τοίχος αναρρίχησης και το mini golf.

Στην κατηγορία Voyager που εντάσσεται το πλοίο εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά η εμβληματική Royal Promenade, ο γεμάτος ζωή πεζόδρομος που αριστερά και δεξιά του υπάρχουν καφέ, pubs, καταστήματα ενώ τα βράδια φιλοξενεί θεματικά parties.

Το πλοίο επιπλέον διαθέτει 3 πισίνες, 6 jacuzzi, 4 εστιατόρια όπου οι επιβάτες μπορούν να γευματίσουν χωρίς χρέωση, 6 θεματικά εστιατόρια, 9 μπαρ, video arcade, εξωτερικό γήπεδο, εξωτερική οθόνη κινηματογράφου, εμπορικά καταστήματα, καζίνο και conference center. Επίσης διαθέτει, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά και εφήβους.

Κυριολεκτικά και μεταφορικά ένα πλωτό παλάτι, μια πλωτή πόλη άνεσης και πολυτέλειας!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις