Ποια χώρα βρίσκεται στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών ταξιδιωτικών πρακτόρων

28

Με την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, τις βολικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, τα συμπαγή και μαγευτικά φυσικά τοπία, η Λετονία προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Με αυτήν την κοινή εκστρατεία, η ECTAA και το Τμήμα Τουρισμού της Υπηρεσίας Επενδύσεων και Ανάπτυξης της Λετονίας στοχεύουν να παρουσιάσουν τις πλούσιες προσφορές της χώρας στους επαγγελματίες του ταξιδιού, παρακινώντας τους να θεωρούν τη Λετονία ως προτιμώμενο προορισμό για τους πελάτες τους.

Ως σημαντικό ορόσημο σε αυτήν τη συνεργασία, η ECTAA θα πραγματοποιήσει την επερχόμενη γενική της συνέλευση στη Ρίγα από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου 2023. Αυτή η διάσημη συνάντηση θα συγκεντρώσει ηγέτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και ειδικούς από όλη την Ευρώπη, παρέχοντας μια ιδανική πλατφόρμα προώθηση της Λετονίας και συζήτηση στρατηγικών για αμοιβαία ανάπτυξη.

Μετά τη γενική συνέλευση, θα οργανωθεί ένα fam trip από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2023, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τα θαύματα της Λετονίας από πρώτο χέρι. Αυτό το συναρπαστικό ταξίδι θα παρουσιάσει τα γραφικά τοπία της Λετονίας, τα ιστορικά ορόσημα, τις αυθεντικές πολιτιστικές εμπειρίες και τη ζεστή φιλοξενία, αφήνοντας μια μόνιμη εντύπωση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον, ως μέρος αυτής της συναρπαστικής συνεργασίας, έχουν προγραμματιστεί δύο ενημερωτικά διαδικτυακά σεμινάρια για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, ειδικά προσαρμοσμένα για τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα διαδικτυακά σεμινάρια θα τονίσουν τα κρυμμένα πετράδια και τα μοναδικά σημεία πώλησης της Λετονίας, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και τουριστικούς πράκτορες και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προωθήσουν αποτελεσματικά τον προορισμό στους πελάτες τους.

Η ECTAA και το Τμήμα Τουρισμού της Υπηρεσίας Επενδύσεων και Ανάπτυξης της Λετονίας μοιράζονται έναν κοινό στόχο προώθησης του βιώσιμου και υπεύθυνου τουρισμού, ενθαρρύνοντας παράλληλα την εξερεύνηση νέων οριζόντων. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την αρχή μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας για την ενίσχυση της θέσης της Λετονίας ως προορισμός που πρέπει να επισκεφτούν οι ευρωπαίοι ταξιδιώτες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις