Οι 10 κορυφαίοι luxury προορισμοί διακοπών στον κόσμο

189

Νέα έρευνα αποκάλυψε τους πιο πολυτελείς προορισμούς για διακοπές φέτος.

Η μελέτη, που διεξήχθη από την ομάδα του Slingo, εξέτασε πτυχές όπως ο αριθμός των ξενοδοχείων πέντε αστέρων, των σπα και των εστιατορίων με εξαιρετικό φαγητό για να δημιουργήσει μια βαθμολογία πολυτελών προορισμών. Στη συνέχεια κατέταξαν κάθε προορισμό διακοπών για να βρουν τον πιο πολυτελή προορισμό στον κόσμο.

Με παραλίες παγκόσμιας κλάσης και ηλιοφάνεια όλο το χρόνο, το Άμπου Ντάμπι είναι ο κορυφαίος πολυτελής προορισμός στη λίστα μας, με βαθμολογία 8,17/10. Διαπιστώσαμε ότι πάνω από το ένα πέμπτο (22%) των ξενοδοχείων στο Άμπου Ντάμπι έχουν αξιολογήσεις 5 αστέρων, ενώ το 41% ​​προσφέρει εγκαταστάσεις μασάζ, συμπεριλαμβανομένων των Beach Rotana – Abu Dhabi και Anantara Eastern Mangroves Abu Dhabi.

Το Cabo San Lucas κατέλαβε τη δεύτερη θέση (7,93/10), προσελκύοντας ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο χάρη στις παραλίες, τον ήλιο και τα πολυτελή θέρετρα του. Το Κάμπο είναι η καλύτερη τοποθεσία για να χαλαρώσετε σε μια πισίνα υπερχείλισης με ένα στα 10 (10%) ξενοδοχεία να διαθέτει πισίνα «χωρίς άκρη». Αυτά περιλαμβάνουν το Nobu Hotel Los Cabos και το Hard Rock Hotel Los Cabos. Λίγο λιγότερο από τα μισά ξενοδοχεία (41%) διαθέτουν τζακούζι στο δωμάτιο και περίπου ένα στα έξι (15%) είναι 5 αστέρων.

Το Σαρμ Ελ Σέιχ είναι ο τρίτος πιο πολυτελής προορισμός, με βαθμολογία 7,37/10. Είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές στην παραλία για όσους τους αρέσει η πολυτέλεια. Το Σαρμ Ελ Σέιχ είναι το καλύτερο μέρος για μπαρ στην πισίνα – περίπου το ένα τέταρτο (20%) των ξενοδοχείων προσφέρουν αυτό το πολυτελές θέρετρο απαραίτητο. Ένα στα δέκα (10%) ξενοδοχεία διαθέτει επίσης εσωτερική πισίνα, συμπεριλαμβανομένων των Grand Oasis Resort και Albatros Laguna Vista Resort. Διαπιστώσαμε επίσης ότι στο 6% των ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένου του Rixos Premium Seagate, μπορείτε να απολαύσετε τη χαλάρωση σε μια πισίνα υπερχείλισης.

Οι δέκα προορισμοί πολυτελείας:

Αμπού Ντάμπι

Κάμπο Σαν Λούκας

Σαρμ Ελ Σέιχ

Πουκέτ

Μπανγκόκ

Μαρακές

Πούντα Κάνα

Κο Σαμούι

Μπαλί

Κανκούν

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις