Rihanna | Ποζάρει με εσώρουχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η φωτογράφιση της σταρ από τα Barbados για το lingerie brand της που έγινε viral

96

Η αλήθεια είναι ότι η Rihanna έχει σπάσει κάθε κανόνα και στερεότυπο που αφορά τον τρόπο ένδυσης μίας γυναίκας όσο βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, η τραγουδίστρια από τα Barbados δεν σταματά να εμφανίζει δημόσια την κοιλίτσα της, την οποία πολλές φορές καλύπτει περιμετρικά με ζεστά ρούχα ή την αφήνει ελεύθερη μέσα από τα look της.

Στην τελευταία της ανάρτηση στα Instagram, η Rihanna ποζάρει με σέξι διάθεση κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης φορώντας κυρίως τα εσώρουχα της. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον εορτασμό για τα πέντε χρόνια επιτυχίας του lingerie brand της, “Savage X Fenty”, ένα brand εσωρούχων που καθιερώθηκε και αγαπήθηκε από όλα τα sizes σε τέτοιον βαθμό που οδήγησε την μέχρι τότε lingerie αυτοκρατορία της Victoria’s Secret να σταματήσει προσωρινά τα shows της.

Η έγκυος popstar επιδεικνύει τη στρογγυλή κοιλίτσα της σε μία εκρηκτική φωτογράφιση όπου παριστάνει τη γραμματέα η οποία βγάζει φωτοτυπίες, μόνο που η εικόνα της δεν είναι σίγουρα αυτή της κλασικής γραμματέας. “Call The HR” γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών της η Rihanna με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να την εγκωμιάζουν για την επιλογή της να προμοτάρει η ίδια το lingerie brand της παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις