Συμβουλές και tips – Τι προσέχουμε όταν αγοράζουμε κολοκυθάκια και ιδέες για να τα μαγειρέψουμε

Εικόνα: Unsplash

347
Γίνονται ανυπέρβλητης νοστιμιάς πιάτο γεμιστά με αυγολέμονο μαγειρεμένα στην κατσαρόλα. Δίνουν νόστιμες σαλάτες, αχνιστά ή ψητά, με ελαιόλαδο και τα κατάλληλα μυρωδικά (δυόσμος, μάραθος, άνηθος και ο πάει-με-όλα μαϊντανός). Απογειώνουν γευστικά τις ομελέτες και τις πίτες, χαρίζοντας γλύκα και καλοδεχούμενη υγρασία στη γέμιση. Μαζί με τυριά γίνονται λαχταριστές vegetarian γεμίσεις για πίτσα και πεϊνιρλί. Ενώ τα λουλούδια τους, κολοκυθοανθοί ή κολοκυθολούλουδα, έχουν γράψει το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και εξακολουθούν να δίνουν εκλεκτά ορεκτικά σε όλη τη Μεσόγειο. Ο λόγος βέβαια για τα τρυφερά κολοκυθάκια που πρωταγωνιστούν στο τραπέζι του καλοκαιριού.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις