Μαρέβα Μητσοτάκη – Brigitte Macron | Τα looks τους στην εκδήλωση της UNESCO στο Παρίσι

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μίλησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η UNESCO για να τιμήσει τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

140

Στο Παρίσι ταξίδεψε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να συμμετάσχει στην εκδήλωση που οργάνωσε η UNESCO για να τιμήσει την σπουδαία προσφορά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον οργανισμό, του οποίου είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως από το 1999. Η εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO, Audrey Azoulay, ενώ εκτός από τη Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία μίλησε για την Ελλάδα και το έργο της κα Βαρδινογιάννη, συμμετείχε και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέβασε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Παρίσι και έγραψε στο Instagram: “Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποτελεί πρότυπο θέλησης, σκληρής δουλειάς και ανεκτίμητης προσφοράς. Η UNESCO έμπρακτα αναγνώρισε και τίμησε τον αγώνα της και τα 25 χρόνια συμβολής της για το κοινό καλό και για ένα καλύτερο αύριο. Στην εκδήλωση της UNESCO μαζί με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron και τη Γενική Διευθύντρια της UNESCO, Audrey Azoulay”. 
Για την περίσταση, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μίντι φόρεμα σε χακί απόχρωση με tiered φούστα που συνδύασε με εφαρμοστό navy σακάκι και open-toe πέδιλα. Η Brigitte Macron φόρεσε ένα three-pieces ασημί σατέν κοστούμι και ψηλοτάκουνες nude γόβες, ενώ η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν ντυμένη μ’ ένα λευκό μίντι φόρεμα με πλισέ φούστα και κάπα στους ώμους που τη συγκρατούσε μία καρφίτσα.

22222222222

33333333333

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις