Οι πιπεριές είναι λαχανικό εποχής και μπορείς να φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο. Γεμιστές με τυριά, λαχταριστές και θρεπτικές.
Συστατικά
- 6 κόκκινες πιπεριές
- 200γρ. κατίκι Δομοκού
- 200γρ. ανθότυρο
- 200γρ. τυρί κρέμα
- 2 κ. γλ. πάπρικα
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Γεμίζεις μια κατσαρόλα με νερό, προσθέτεις αλάτι και ζεματάς τις πιπεριές για 10 λεπτά
- Τις αφαιρείς από την κατσαρόλα και της ακουμπάς σε απορροφητικό χαρτί
- Σε ένα μπολ ρίχνεις τα τυριά και τα λιώνεις με το πιρούνι
- Προσθέτεις την πάπρικα, το ελαιόλαδο και τον άνηθο και ανακατεύεις καλά
- Γεμίζεις τις πιπεριές με τα τυριά και τοποθετείς σε ένα ταψί
- Απλώνεις από πάνω ελαιόλαδο και το κασέρι
- Τις ψήνεις για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και σερβίρεις.