Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή ιδέα και το καλοκαίρι θέλουν τόνο ώστε να είναι ανάλαφρα και super γευστικά.
Συστατικά
- 500 γρ. ζυμαρικά
- 200 γρ. τόνο
- 400 γρ. ντοματίνια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κ. γ. ελαιόλαδο
- φύλλα βασιλικού
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά.
- Προσθέτεις το σκόρδο και τα ντοματίνια ανακατεύεις καλά και τα αφήνεις για περίπου 5 λεπτά να βράσουν
- Σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζεις τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Τα σουρώνεις ρίχνεις το μείγμα από το τηγάνι και προσθέτεις τον τόνο.