ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Το superyacht TRIBU του Luciano Benneton ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρίας ενδυμάτων Benneton βρίσκεται πλαγιοδετημένο στο λιμανι του Αργοστολίου.

Ποιος είναι ο Luciano Benetton;

Ο Luciano Benetton είναι ο συνιδρυτής της μάρκας μόδας Benetton. Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1935. Είναι παντρεμένος με τη Laura Pollini.

Ο Όμιλος Benetton είναι μια ιταλική μάρκα μόδας.που Ιδρύθηκε το 1965 από τον Luciano και τα αδέρφια του Giuliana Benetton, Carlo Benetton και Gilberto Benetton.

Ο Λουτσιάνο ήταν 14 ετών όταν πέθανε ο πατέρας του. Παράτησε το σχολείο για να αρχίσει να δουλεύει σε ένα κατάστημα ρούχων και αποταμίευσε χρήματα για να αγοράσει μια μηχανή πλεξίματος και άρχισε να παράγει πουλόβερ.
Σήμερα ο όμιλος έχει περισσότερα από 5.000 καταστήματα. σε ολο τον κοσμο και η μάρκα είναι γνωστή για τη διαφημιστική της καμπάνια United Colors of Benetton.

Ζει με τη σύζυγό του Paula Pollini σε ένα μεγάλο αρχοντικό στο Τρεβίζο της Ιταλίας και η περιουσία του Lucciano Benneton αγγίζει τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια. και τα περιουσιακά του στοιχεία περιλαμβάνουν το Benetton Group, το Autogrill, τα World Duty-Free Shops, το αεροδρόμιο της Ρώμης και το αεροδρόμιο Nice Côte d’Azur.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις