Ο Διονύσης Φραγκισκάτος μας θύμισε πάλι ένα φαγάκι της “cucina povera” τση Κεφαλονιας. Το μπουργιέτο!! Το μυστικό του ειναι οι ολόφρεσκες σαρδελίτσες. Αμα και δεν είναι τσ΄ωρας , μη το επιχειρήσετε..
Μπόλικη τομάτα φρέσκια απο τον κήπο , μαϊντανό, λαδάκι, ριγανίτσα , κρεμμυδάκι και σκορδάκια κατά προτίμηση! Αλατάκι, πιπεράκι! Στο φούρνο και έτοιμο! Στο σερβίρισμα θέλει και το λεμονάκι του.
Κοπιάστενε!Το πιάτο σηκώνει ρομπόλα παγωμένη. Αν το έχετε ως μεζέ τότε ο Διονύσης προτεινει ουζάκι παγωμενο.