Η πίτσα είναι αγαπημένη όλων και σήμερα θα συνδυάσεις το κοτόπουλο με τον ανανά δημιουργώντας την πιο ανατρεπτική και υπέροχη.
Συστατικά
- 1 συσκευασία για ζύμη πίτσας
- 1 φλ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
- μαϊντανό
- 1 φλ. ντοματάκια
- 4 ροδέλες από ανανά, κομμένες σε μικρά καρέ
- 2 φλ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 1/2 φλ. γκούντα
- 1/2 φλ. μοτσαρέλα
- 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 250 βαθμούς C
- Ρίχνεις ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο
- Προσθέτεις το κοτόπουλο και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά
- Προσθέτεις στο τηγάνι τον ανανά, τα ντοματίνια και λίγο αλάτι και τα αφήνεις να βράσουν για ακόμη 5 λεπτά
- Απλώνεις στον πάγκο λίγο αλεύρι και ανοίγεις τη ζύμη για πίτσα
- Την τοποθετείς σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και απλώνεις αρχικά στο κέντρο τη σάλτσα με το κοτόπουλο
- Στην άκρη, τοποθετείς τα τυριά
- Ψήνεις την πίτσα στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά και σερβίρεις.