Δροσερό, απολαυστικό και τέλειο για μετά το γεύμα το σορμπέ καρπούζι μπορείς να το φτιάξεις πανεύκολα και με ελάχιστα υλικά.
Συστατικά
- 4 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε μικρά καρέ και χωρίς κουκούτσια
- 2 κ. σ. χυμό λάιμ
- 1/4 του φλιτζανιού νερό
- 1 κ.γ. μέλι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στρώνεις σε ένα πυρίμαχο σκεύος το καρπούζι σου, το σκεπάζεις με διάφανη μεμβράνη και το βάζεις στην κατάψυξη για 6 ώρες
- Χτυπάς το παγωμένο καρπούζι στο μπλέντερ για μερικά λεπτά μέχρι να θρυματιστεί καλά
- Προσθέτεις το λάιμ, το νερό και το μέλι και συνεχίζεις το χτύπημα για 1 περίπου λεπτό
- Μοιράζεις το σορμπέ σε μικρά γυάλινα μπολ και σερβίρεις.