Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας μόλις δείτε πώς μπορούν να λάμψουν στο λεπτό όλα σας τα κουζινικά με αυτό το φρούτο.
Μια όμορφη κουζίνα αποτελείται από καθαρά και όμορφα σκεύη μαγειρικής. Αν είστε μάγειρες με τα όλα σας, τότε θα ξέρετε πολύ καλά πως τα καμένα σκεύη μαγειρικής (κατσαρόλες, τηγάνια, μπρίκια και ταψιά) δεν συνάδουν με μια προσεγμένη κουζίνα.
Το φρούτο για το οποίο μιλάμε είναι το μήλο. Πάρτε ένα-δύο μήλα, καθαρίστε τα και κρατήστε τις φλούδες (το υπόλοιπο μπορείτε να το φάτε). Ρίξτε τις μέσα στην κατσαρόλα με νερο μέχρι λίγο πάνω από τη μέση.
Βάλτε την κατσαρόλα στο μάτι και αφήστε το νερό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 20-30 λεπτά. Το οξύ που περιέχουν οι φλούδες του μήλου θα διαλύσουν τους λεκέδες. Αφού ολoκληρώσετε τη διαδικασία, πλύντε την κατσαρόλα σας κανονικά με υγρό πιάτων και νερό.