θΑΝΑΣΗΣ ΣΠΑΘΗΣ: Ο Τουρισμός είναι το κλειδί για την ανάπτυξη

275

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κεφαλονιά, την καρδιά του Ιονίου. Είναι μια τιμή και ένα προνόμιο να εκπροσωπώ την όμορφη νησιωτική μας κοινότητα, και έχω έναν στόχο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Η Κεφαλονιά είναι μια από τις πιο μαγευτικές περιοχές στην Ελλάδα, με τη φυσική ομορφιά της να κλέβει την καρδιά όλων όσων την επισκέπτονται. Ο τουρισμός είναι η κεφαλή της οικονομίας μας και η κινητήρια δύναμή μας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την πρόοδο της κοινότητάς μας.

Ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις.
Η ανάγκη για βελτίωση του εισερχόμενου τουρισμού είναι κρίσιμη.

Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο δράσης που θα προωθήσει τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας του νησιού μας, θα προστατεύσει την τοπική μας κουλτούρα και θα εξασφαλίσει την παροχή υψηλότερης δυνατής ποιότητας υπηρεσιών στους επισκέπτες
μας.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Αλέξανδρο Παρίση.

Ζητάω να με ψηφίσετε γιατί ο Τουρισμός και το νησί μας αξίζουν περισσότερα. Γιατί πρέπει να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο σαν επαγγελματίες όσο και σαν κάτοικοι.

 

Θανάσης Σπαθής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις