ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σάμης

391

Αγαπητοί συμπολίτισσες και συμπολίτες ,

Η αγάπη μου για το Δήμο μας και η εγκατάλειψη του τα τελευταία χρόνια έτσι ώστε οι περιοχές της ΕΡΙΣΣΟΥ της ΠΥΛΑΡΟΥ και της ΣΑΜΗΣ να αποτελούν τον ουραγό της ανάπτυξης από τον πρώην Δήμο Κεφαλονιάς, με καλεί να προσφέρω με όσες δυνατότητες έχω και να βοηθήσω την ειλικρινή προσπάθεια του ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΠΑΘΗ για την ανασυγκρότηση του Δήμου Σάμης με προτεραιότητα.

  1. ΥΠΟΔΟΜΕΣ (Όμβρια Ύδατα και Λιμάνι Αγίας Ευφημίας-Δρόμος από Σάμη έως Ρουπάκι –Ύδρευση και αποχέτευση Ερίσσου- Παραλιακό μέτωπο Σάμης).
    2. Δημιουργία Αυτόνομου Λιμενικού Ταμείου Δήμου Σάμης.
    3. Νοικοκύρεμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Δήμου Μελισσάνη, Δρογκαράτη, Μύρτος, Αντίσαμος και Λιμάνια.
    4. Λειτουργία του Γηροκομείου και Υποστήριξη κάθε κίνησης για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σάμης και των λοιπών Αγροτικών ιατρείων του Δήμου.
    5. Δημιουργία ενός ενιαίου σπηλαιολογικού πάρκου.

Όπως ήμουν πάντα παρών στο παρελθόν όταν μου ζητήθηκε είμαι παρών και τώρα και σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια μας.

Η εμπειρία και γνώση μου ως πρώην Γενικού Γραμματέα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και Δημοτικού Σύμβουλου του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς καθώς και ως Ανώτατου κρατικού λειτουργού στην Ελλάδα και το εξωτερικό μπορεί να βοηθήσει τον νέο Δήμαρχο ΣΤΕΛΙΟ ΣΠΑΘΗ για την ανασυγκρότηση του Δήμου της Σάμης και σας καλώ όλες και όλους να στηρίξετε με την ψήφο σας τον συνδυασμό <<ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ>>.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις