O υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης, έγινε  αποδέκτης έντονων παραπόνων από  εργαζομένους στον τομέα της καθαριότητας και της αποκομιδής των σκουπιδιών για τους χαμηλούς μισθούς που παίρνουν. Και επειδή  οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι που ξεπερνούν τους εβδομήντα, αποτελούν μια ειδική ομάδα, (είναι “ενοικιασμένοι” από την ΕΔΑΚΙ απο ιδιωτική εταιρεία και όχι υπάλληλοι  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης),   δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για να ενισχυθούν οι αποδοχές τους. 

Η ανθρώπινη  συμπεριφορά του Αλέξανδρου Παρίση και η συμπάθεια του, προς τους εργαζόμενους των 700 ευρώ, σε μια τόσο σκληρή δουλειά, παρερμηνεύτηκε με σκοπιμότητα απο τα χαλκεία του κ. Μιχαλάτου και αμέσως εκδόθηκε μια υστερική ανακοίνωση του,  ότι  τάχα υποσχέθηκε αυξήσεις στους δημοτικούς υπαλλήλους.  

Ο κ. Μιχαλάτος έχει  αποδείξει πως τον νοιάζει μόνο η παρέα του και οχι οι κάθε είδους εργαζόμενοι. 

   Παλαιότερα επί Μιχαλάτου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ Σπαθής τριπλασίασε το μισθό του σε μια μέρα  και στην  ίδια υπηρεσία με τις ευλογίες του δημάρχου, αυξήθηκε κατά  50% ο μισθός του κουμπάρου του, του κ. Σιμωτά, όταν απέτυχε να τον κάνει Διευθυντή.

Ντροπή,  κ. Μιχαλάτε,  δεν είναι η εκδήλωση συμπάθειας και η ανθρώπινη συμπεριφορά προς τους αδυνάτους και η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τους.  Αντίθετα είναι  ευλογία όταν προέρχεται από πολιτικούς. 

Ντροπή και υπέρβαση καθήκοντος, αποτελεί  η διαπλοκή σας με οικονομικά συμφέροντα και  η διαπλοκή υποψήφιων σας, μέσω οικονομικών εξαρτήσεων, ρουσφετιών και διορισμών κάθε είδους, με το Δήμο.  

 Καταλαβαίνουμε όμως και τα ψέματα σας και την υστερική αντίδραση σας.   

Φαίνεται πως τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σας δεν ήταν καθόλου καλά.

   Εκ του Γραφείου Τύπου

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!