ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Επίσκεψη στον Κεφαλληνιακό όμιλο αντισφαίρισης ΚΟΑ

146


Την Πέμπτη 28, Σεπτεμβρίου επισκεφτήκαμε το σύλλογο του τένις στο Αργοστόλι, και μιλήσαμε με την πρόεδρο του συλλόγου κυρία Ελένη Ανδρεόλα καθώς και με άλλα μέλη.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αντικατάσταση των παλαιών προβολέων με νέας τεχνολογίας Led.

Αίτημα απόλυτα λογικό αφού η απόσβεση τους λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης είναι μόνο μερικά χρόνια. Ούτως ή άλλως τον λογαριασμό της ΔΕΗ τον πληρώνει ο Δήμος.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η επέκταση και προσθήκη νέων γηπέδων. Ένα αίτημα επίσης εύλογο για ένα σύλλογο με πάνω από 150 αθλητές και με τόσες διοργανώσεις και επιτυχίες στο βιογραφικό του.

Όχι μόνο εύλογο αλλά και εφικτό δεδομένου ότι τα γήπεδα γειτνιάζουν με χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Αργοστολίου καθώς και με χώρο ιδιοκτησίας της Γεωργικής σχολής (Βαλλιάνειου Ιδρύματος).

Τόσο ο Δήμος μπορεί να παραχωρήσει χώρο, όσο και το Βαλλιάνειο Ίδρυμα δεδομένου ότι έχει δηλώσει την πρόθεση να παραχωρήσει χώρο υπό προϋποθέσεις. Οι βασικές προϋποθέσεις είναι οι καινούριες εγκαταστάσεις να είναι έτοιμες σε εύλογο χρονικό διάστημα και η συμμετοχή φοιτητών του πανεπιστημίου να είναι δωρεάν. Ο όρος για τους φοιτητές είναι απολύτως αποδεκτός από τον σύλλογο.

Προκειμένου να τηρηθεί και ο χρονικός όρος, χρειάζεται με στήριξη του Δήμου να γίνει άμεσα σχεδιασμός και να καταρτιστεί προϋπολογισμός. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να αναζητηθούν οι χρηματοδοτήσεις για να υλοποιηθεί αυτή η αναγκαία επέκταση που θα δώσει άλλη ώθηση στον Όμιλο.

Διονύσης Τρωϊάνος – Γιούλη Κλεφτοσπύρου – Γιαννάτου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!