Ανακαίνιση κολυμβητηρίου: Ομορφο δείχνει αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά λόγω βλαβών που κρύβονται…

571

Μετά από χρόνια βρέθηκα στο κολυμβητήριο Αργοστολίου που συνέχεια αναφέρουν ότι έχει ανακαινιστεί και βέβαια όταν το πρωτοείδα είπα τι όμορφο που είναι!

Γυρίζοντας μέσα σε αυτό κ μιλώντας με άτομα που είναι καθημερινά εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται η όπως θέλουν να δείξουν κάποιοι…

Το σίγουρο είναι ότι αξιοποιήθηκε κονδύλι για τις καταστροφές που προκάλεσε ο Ιανός αλλά δεν λήφθηκαν υπόψη οι πραγματικές ανάγκες του κολυμβητηρίου, έτσι επισκευάστηκαν 2ης προτεραιότητας ζημιές που έφτιαξαν την εικόνα του αλλά όχι την λειτουργικότητα.

-Δεν επισκευάστηκαν τα μηχανήματα που θερμαίνουν την πισίνα καθώς το ένα υπολειτουργούσε κ τώρα είναι εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές το άλλο μηχάνημα να δυσκολεύεται και να ζορίζεται στην έντονη λειτουργία του να φτάσει τις θερμοκρασίες που είναι απαραίτητες για τα παιδιά.

Δεν τοποθετήθηκαν εκ νέου ανεμοθραυστες αφού τους παλιούς τους κατέστρεψε ο Ιανός ώστε να βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού κ στην ομαλότερη προπόνηση των παιδιών σε μέρες με ισχυρούς ανέμους κατά την χειμερινή περίοδο.

Δεν αποκαταστάθηκε το γυμναστήριο (φωτο) και η σάουνα που είναι απαραίτητα για την ολοκληρωμένη προετοιμασία των αθλητών των ομίλων που είναι σε αγωνιστικό επίπεδο, παρά έχει μείνει ένας χώρος αποθήκευσης απορριμμάτων κ εργαλείων παντός τύπου.

Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα οι βατήρες από την μια πλευρά δυσκολεύοντας τις προπονήσεις .

Δεν έχουν επισκευαστεί κ δεν έχουν επιδιορθωθεί τα ηλεκτρονικά συστήματα όπως πίνακας χρονόμετρα κλπ που είναι απαραίτητα από την ομοσπονδία για πανελλήνιους αγώνες που θέλουν να πραγματοποιήσουν οι όμιλοι στο νησί μας με αποτέλεσμα να μένει πίσω και ο αθλητικός τουρισμός του νησιού μας.

Δεν αντικαταστάθηκαν οι διαδρομές που έχουν φθαρεί και διαλύονται σε μικρά κομμάτια με κίνδυνο κατάποσης από μικρά παιδιά και κίνδυνο τραυματισμού κ των άλλων αθλητών.

Τέλος εδώ κ μία εβδομάδα χάλασε η θέρμανση του ζεστού νερού στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα οι αθλητές κ οι χρήστες να κάνουν ντουζ με κρύο νερό κ τα μικρά παιδιά καθόλου μπάνιο.

Αυτά λοιπόν είναι κάποια από τα βασικά προβλήματα ενός μόνο αθλητικού χώρου του νησιού μας. Καταλήγοντας βλέπει κάποιος ότι αποκαταστάθηκε εν μέρη χωρίς τη σωστή κρίση των εργασιών που έπρεπε να πραγματοποιηθούν κ μπορούσαν να υλοποιηθούν αργότερα και τα βασικά του προβλήματα παραμείνανε άλυτα ταλαιπωρώντας καθημερινά χρήστες προπονητές κ αθλητές μειώνοντας τη χρήση του αθλητικού χώρου κ οδηγώντας το “στολίδι” του νησιού μας σε παρακμή απωθώντας κόσμο και ας φαίνεται “όμορφο” !

Αναγνώστης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!