Ώρα για τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν! Η ομάδα μας όντας περυσινή Κυπελλούχος αντιμετωπίζει αυτή του Παλληξουριακού (περυσινός Πρωταθλητής) για το Super Cup!
Να είστε όλοι εκεί!!!
Καλή μας επιτυχία 
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Ήρθε η ώρα για την ομάδα μας να διεκδικήσει τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν.
Αύριο Τετάρτη 18 Οκτωβρίου ,λοιπόν, στις 16:00 η ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα διεξαχθεί ο 5ος Τελικός Super Cup ΕΠΣΚΙ μεταξύ της ομάδας μας (περσινής πρωταθλήτριας) και του Α.Ο. Διλινάτων (περσινού Κυπελλούχου).
Η ομάδα μας αριθμεί ήδη τέσσερεις κατακτήσεις Super Cup σε ισάριθμες συμμετοχές σε τελικούς η μόνη που έχει κατακτήσει το συγκεκριμένο τίτλο από την θέσπιση του (2018, 2019, 2020,2022) και, φυσικά, ο στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.
Να ευχηθούμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας και ο κόσμος που θα βρεθεί στο Δ.Α.Κ. να το απολαύσει όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η αποφυγή γεγονότων όπως στο περσινό τελικό κυπέλλου και προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε όλοι, με μοναδικό γνώμονα τη ανάδειξη του αθλήματος που υπηρετούμε και την προβολή του, με κύριο πρωταγωνιστή το θέαμα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις