Το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου το σωματείο Άργης Καλαμάτας διοργάνωσε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης τουρνουά υδατοσφαίρισης παίδων με τη συμμετοχή τριών ακόμα ομάδων του ΑΟ Ποσειδώνα Ληξουρίου , του ΝΟ Ναυπλίου και των Πιγκουίνων Ρόδου.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση ο Ποσειδώνας Ληξουρίου αντιμετώπισε την πολύ ισχυρή ομάδα του Ναυπλίου από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 15-5.

Μέσα σε λίγες ώρες ωστόσο οι παίκτες του Γρηγόρη Ράπτη ξεπέρασαν γρήγορα το αρνητικό αποτέλεσμα και υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους εμφανίστηκαν πιο δυνατοί απέναντι στην διοργανώτρια ομάδα του Άργη Καλαμάτας.

Αν και στη λήξη του 2ου 8λεπτου η ομάδα μας βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2 γκολ στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να γυρίσει το ματς.Στην τελευταία και κρίσιμη περίοδο οι παίκτες του Ποσειδώνα όχι μόνο κράτησαν τη διαφορά αλλά τη διεύρυναν ακόμα περισσότερο παίρνοντας στο τέλος την πρώτη τους νίκη με σκορ 18-14.

Την Κυριακή το πρωί ακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα των Πιγκουίνων Ρόδου και με δεδομένο την κούραση των παιδιών από τους αγώνες του Σαββάτου αλλά και την ώρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα(10 το πρωί) η ομάδα μας στο 1ο και 2ο οκτάλεπτο έκανε αρκετά λάθη με συνέπεια να βρίσκεται πολύ κοντά στο σκορ με την αντίπαλη ομάδα.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και με τις οδηγίες του Γρηγόρη Ράπτη οι παίκτες του Ποσειδώνα Ληξουρίου μπήκαν με πιο καθαρό μυαλό και κατάφεραν να ανοίξουν τη διαφορά πετυχαίνοντας στο τέλος τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά.

Αγώνες έδωσε και η ομάδα Κ13 με τις αντίστοιχες ομάδες του Άργη Καλαμάτας και του Ναυπλίου με τους μικρούς αθλητές να αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Ο Ποσειδώνας Ληξουρίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη φιλοξενία που δέχτηκε από το Άργη Καλαμάτας καθώς και για τη συμπεριφορά των υπολοίπων ομάδων και εύχεται κάποτε να επισκεφτούν και το νησί μας στα πλαίσια κάποιου ανάλογου τουρνουά.

Από εδώ και πέρα το βάρος θα πέσει στις προπονήσεις ώστε η ομάδα μας να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή τον ερχόμενο Ιανουάριο που θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κ15.

Ο Ποσειδώνας Ληξουρίου κατέλαβε τη 2η θέση στο τουρνουά και θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή τους αλλά και στη διοίκηση του σωματείου για αυτή την επιτυχία..!!!

 

 

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

 

ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΡΟΔΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!