Αλλη πήγε για breakfast στο Tiffany και άλλη στο ΚΑΛΒΟΣ! C’Est La Vie!

Ταξίδι Σάμη – Πάτρα με το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ της Levantee Ferries μια Αυγουστιάτικη μέρα του Νοέμβρη..

Μπορεί σήμερα που διαβάζετε το ρεπορταζ να έχουμε τις πρώτες μέρες του χειμώνα, θυμηθείτε όμως ότι πριν μερικές μέρες είχαμε το καλοκαιράκι του Νοέμβρη..

Με θάλασσα λάδι, να την περπατάς,  ταξιδέψαμε στις 7/11/2023,  με το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ . Καπιτάνιος ο Ανδρέας Ακτύπης.  Μαζί του η πρώτη (και μοναδική έως σήμερα) γυναίκα καπιτάνισσα της Ελληνικής Ακτοπλοϊας, Μαριέττα Βυθούλκα.  Σήμερα η Μαριέττα Βυθούλκα εκτελεί χρέη ‘Υπαρχου.

Cpt ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΚΤΥΠΗΣ – Cpt ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΒΥΘΟΥΛΚΑ
Cpt ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΚΤΥΠΗΣ – Cpt ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΒΥΘΟΥΛΚΑ

Η αναχώρηση από Σάμη…

Φιλοξενηθήκαμε στη Γέφυρα του πλοίου η οποία διαθέτει ένα τεράστιο μπαλκόνι (τζαμαρία) με απόσκοπτη θέα το Ιόνιο, στολισμένο με μυρωδάτους βασιλικούς.

Το ευγενέστατο πλήρωμα της γέφυρας φωτογραφήθηκε για τους Αναγνώστες του kefalonia press .

Γνωρίστε αυτούς που μας πάνε και μας φέρνουν με απόλυτη ασφάλεια στα ταξίδια μας με το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ.

Από αριστερά: Μπιμπου Αικατερίνη ανθυποπλοιαρχος , Xάρτας Δημήτριος Ναυτης , πλοίαρχος Ακτυπης Ανδρέας ,Υπαρχος Bυθούλκα Mαριέττα ,Ανθυποπλοιαρχος Πιτσος Nικολαος
Υπαρχος Βυθούλκα Μαριέττα , Ανθυποπλοιαρχος Πίτσος Νικολαος , Ναυκληρος Σωκρατης Μαρίνος
Ανθυποπλοιαρχος Πίτσος Νικολαος,  Μπιμπου Αικατερίνη Ανθυποπλοιαρχος
Ναυκληρος Σωκράτης Μαρινος – Υπαρχος Βυθούλκα Μαριέττα

Στα σαλόνια οι άνθρωποι που ήδη ξέρετε.. Χαμογελαστοί και ευχάριστοι

Προϊστάμενος αρχιθαλαμηπόλος Δρίβας Αναστάσιος, προιστάμενος οικονομικός Γιαννοπουλος Ξενοφων, Α οικονομικός Γαλιατσατος Θωμάς.

Στο bar, όλοι έχουν να λένε για την άριστη εξυπηρέτηση, για τον καλό καφέ και την πεντανόστιμη μπουγάτσα που σερβίρεται.

Προϊστάμενος αρχιθαλαμηπολος Δρίβας Αναστάσιος , θαλαμηπόλος Κοκλας Διονύσιος ,Επικουρος Συρμής Γρηγόριος , Επικουρος Ιωάννου Μαρία

Ομως ο καπιτάνιος και η ύπαρχος είχανε υποσχεθεί να μας προσφέρουν breakfast! Το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ επειδή εκτελεί δρομολόγιο ακτοπλοϊας διαθέτει κουζίνα για το προσωπικό του. Breakfast λοιπόν εν πλω από τα χεράκια του μάγειρα Μιχάλη Αγγέλου Τριχωνα και του βοηθού Γιώργου Αλεξανδρή.

Το πρωινό καταπληκτικό! Αυγά με μπέικον, χυμός, τυράκια, αλαντικά, η περίφημη μπουγάτσα της Levante Ferries και ένα απολαυστικό κέικ με ξηρούς καρπούς! Το απολαύσαμε !

Το πλήρωμα εν φωτω…

Αυτοί είναι οι περισσότεροι απο τους ανθρώπους που φροντίζουν και αγωνίζονται καθημερινά για να έχουμε ασφαλή και ευχάριστα ταξίδια με το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ.

 

Πλοιαρχος Ακτύπης Ανδρέας ,Ναυτης Χάρτας Δημήτριος , Ναυτης Σεριάτος Δημήτριος , Ναυτης Τζάνος Γεώργιος , Ναύτης Κορσάνος Ηλίας,  Ναυκληρος Μαρίνος Σωκράτης, Ναυτης Μανέντης Ελευθέριος,  Ναυτοπαις Μυλωνάς Διονύσης ,΄Υπαρχος Βυθούλκα Μαριέττα.

Το video που ακολουθεί είναι ένα δωράκι για τους Αναγνώστες μας από την ανθυποπλοιαρχο, Μπιμπου Αικατερίνη.

 

Με την καλή παρέα πέρασε και η ώρα και αριβάραμε στην Πάτρα! Ηταν ένα ταξίδι – κρουαζιέρα!

Η αποβίβαση…

Εκ μέρους των Αναγνωστών μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τον Cpt Ανδρέα Ακτύπη, την Cpt Μαριέττα Βουθούλκα και όλο το πλήρωμα του “ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ” για την αμέριστη υποστήριξή του στο ρεπορτάζ, την υπομονή και τη ζεστή φιλοξενία τους. Η Levante Ferries είναι οι άνθρωποί της σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας στη διοίκηση, στα πλοία, στα πρακτορεία, στα λιμάνια.

√ Ευχαριστούμε θερμά τη Levante Ferries για την άδεια φωτογράφισης και λήψης video απο τους χώρους του πλοίου.

Ελένη Δ. Χιόνη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!