EasyJet Ηolidays | Προσφορές για κρατήσεις το 2025

85

Η EasyJet Ηolidays γνωστοποίησε ότι το πρόγραμμα διακοπών για το καλοκαίρι του 2025 (θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου) θα έχει τις περισσότερες επιλογές διακοπών από ότι το 2019.

Ο διοργανωτής δίνει τη δυνατότητα σε όσους κάνουν κράτηση μέχρι τις 23:00 την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και για ταξίδια μεταξύ 1ης Απριλίου 2025 και 31ης Οκτωβρίου 2025, να βρουν διακοπές στην παραλία που ξεκινούν από 399 £ και διακοπές στην πόλη από 289 £.

Χιλιάδες παιδικές θέσεις διατίθενται επίσης δωρεάν σε 232 ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 120 καταλυμάτων σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισπανία.

Ο εμπορικός διευθυντής διακοπών της EasyJet, Paul Bixby, σχολιάζοντας την πρόωρη προώθηση του θερινού προγράμματος του 2025, δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι σε πολλούς από τους πελάτες μας αρέσει να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις πολύ νωρίτερα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εξαιρετική αξία και τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής».

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν πτήσεις, ξενοδοχείο, αποσκευές 23 κιλών και μεταφορές για διακοπές στην παραλία. Τα ταξίδια καλύπτονται από το «Ultimate Flexibility» του οργανωτή, το οποίο προσφέρει ελευθερία αλλαγής κράτησης, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων και εγγύηση καλύτερης τιμής.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!