Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου 2023 ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Κεφαλονιάς θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση, λόγω συμμετοχών, του Κυπέλλου Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα ανάμεσα σε 141 ομάδες, με 2985 συμμετοχές.

Οι αθλήτριες μας θα διαγωνιστούν στο αγώνισμα των Κατα, με στόχο να αποκομίσουν αγωνιστικές εμπειρίες έτσι ώστε να προετοιμαστούν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας μας.

Η όλη αγωνιστική δοκιμασία της προετοιμασίας και της συμμετοχής σε αγώνες συνεισφέρει στην εμπειρία αυτογνωσίας, στην βελτίωση της τεχνικής, στην ενίσχυση της φυσικής κατάστασης και στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας των αθλητών και ιδιαίτερα ο ανταγωνισμός σε τόσο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις προάγει και ενισχύει την αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες του κάθε αθλητή.

Επιπροσθέτως δημιουργεί φιλίες, ενδυναμώνει το αίσθημα κοινότητας και μπορεί να ανοίξει πόρτες για ευκαιρίες σε επίπεδο αναγνώρισης ή ακόμα γιατί όχι και μελλοντικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον κόσμο των αθλημάτων.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο αγώνισμα των Κατα είναι η Ελένη Παπαναστασάτου, Αλεξάνδρα Κοραρμπάτου, η Κωνσταντίνα Κάραλη, η Στυλιανή Βαγγελάτου, η Ολίβια Φοοκς, η Τατιάνα Τανκου, η Αντονέλα Μπιντα και η Ευανθία Λυκούδη.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν η προπονήτρια του συλλόγου μας Ελένη Λαμπίρη, με συνοδούς την Μαρία Λαμπίρη και την Τερέζα Σερρα.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας, είθε αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με θετικές εμπειρίες, χαρούμενες αναμνήσεις και καλά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!