Νέα ήθη και στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Καινούριες συνήθειες αποκτούν τα μέλη στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καθώς κάποιοι διέρρευσαν σε τοπικό μέσο ενημέρωσης χαρτί και καλαμάρι όλα όσα συνέβησαν στη ανοικτή νομαρχιακή του κόμματος το περασμένο Σάββατο. Ήταν δεν τόσο κατατοπιστική η “ενημέρωση” που θύμιζε μαγνητοφώνηση μη σας πω και live μετάδοση..

Το χαρακτηριστικό της «συνεδρίασης» ήταν το βρισίδι! Και μερικοί έχουν τόσο χαρακτηριστικές φωνές , που τις ακούμε 40 χρόνια, οπότε και οι γείτονες είχαν Live μετάδοση.

Οι διαξιφισμοί μεταξύ προεδρικών και «Νέο Αριστερών»  , οι ακραίοι χαρακτηρισμοί   έφτασαν  πολλές φορές σε αποχωρήσεις εκτός αίθουσας .

Ακούγονταν  φωνές από παλιούς κολλητούς και φίλους οι οποίοι εχουν ταχθεί στο πλευρό του Θεόφιλου Μιχαλάτου να καταφέρονται χυδαία ο ένας απέναντι στον άλλο καθώς ανήκουν πλεον σε διαφορετικά κόμματα. Χαμός και με όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο Παρίση.

Για να καταλάβετε τι μύλος έγινε:

Oι προεδρικοί έβριζαν τους Νέο Αριστερούς και τούμπλαλιν
Οι «Θεοφιλικοί» βρίζανε τους «Παρισικούς» και τούμπλαλιν
Οι προεδρικού βρίζανε τους Παρισικούς και τούμπλαλιν
Οι Παρισικοί βρίζανε δεξιά και αριστερά..
Και όλοι μαζί «βαράγανε» αλύπητα τους «Ενωτικούς» και τους “ψύχραιμους”.

Πλούσιος και δημιουργικός διάλογος.. Τόσο «δημοκρατικός» που ανάγκασε σε αποχώρηση το μεγαλύτερο μέρος των συμμετεχόντων.

Η διάσπαση είναι πάντα επώδυνη. Απαιτείται υψηλή πολιτική κουλτούρα και πολιτικό ήθος.. Αλλά ποτέ δεν βρέθηκαν αυτά τα χαρακτηριστικά σε κανένα κόμμα..

Δυστυχώς για το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη τοπική ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , τα χειρότερα έπονται …

Όταν ο καθένας- εδώ και πολύ καιρό- κοιτάει την πάρτη του και πράττει για την πάρτη του, η καταιγίδα που φαίνεται να έρχεται θα σαρώσει τα πάντα…

Ωτακουστής

Πηγη φωτο

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!