ΕΠΣΚΙ/Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ευρείες νίκες για Εύγερο , Σάμη και Παλληξουριακό για την 5η αγωνιστική(pics+videos)

399

 

Σήμερα Σάββατο 9/12 το πρωί στο Σταυρό της Ιθάκης και στο Δημοτικό “Ν. Ραυτόπουλος”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, άνοιξε η αυλαία με το παιχνίδι ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Πρόοδο και την Εύγερο.

Οι φιλοξενούμενοι, θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, επί της Προόδου Ιθάκης, αφού θα επικρατήσουν εύκολα, με σκορ 1-6 και θα κάνουν ένα βήμα παραπάνω στους φετινούς τους στόχους, ανεβαίνοντας πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι των Διλινάτων.

Για τους φιλοξενούμενους, ήταν η 4η ήττα σε πέντε παιχνίδια και πλέον κινδυνεύουν για τη συνέχεια, μιας και παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 3 βαθμούς.

……………………………………………………………………………………………………………….

Νέα νίκη για τον Α.Ο. Σάμης, την 3η στη φετινή διοργάνωση, αφού σήμερα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, στο Δημοτικό Καραβόμυλου, θα επικρατήσει του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 6-0 και θα βελτιώσει τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα, ανεβαίνοντας, μετά την ήττα της Εικοσιμίας στην 3η θέση!

Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα δεχθούν τη δεύτερη συνεχόμενη και 3η στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμο έδαφος.

 

Σε γενικές γραμμές, ήταν μία δίκαιη νίκη για τον Α.Ο. Σάμης, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε φάσεις.

Αντίθετα η ομάδα του Οδυσσέα, αν και προσπάθησε αρκετά, περιορίστηκε σε ένα αμυντικό παιχνίδι, προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

……………………………………………………………………………………………………………….

Στο απογευματινό παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Παλληξουριακός ασταμάτητος, θα προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό του, πετυχαίνοντας το απόλυτο, ενώ θα ξεφύγει του Πυλαριακού στην κορυφή, κατά τρεις βαθμούς, με τον τελευταίο όμως να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, ύστερα από μία πολύ καλή εμφάνιση και παρότι από το 53′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, θα επικρατήσει με σκορ 4-0, αφού θα είναι καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Το ντέρμπι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, είχε ρυθμό και οι “ερυθρόλευκοι”, πολύ παραγωγικοί, έχοντας την πρωτοβουλία θα πάρουν μία δίκαιη, όσο και ευρεία για ντέρμπι νίκη.

Στα πρώτα 25′ οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν την υπεροχή και θα απειλήσουν σε κάποιες στιγμές.

Όμως μετά την επιτυχία και το 0-1 των “ερυθρόλευκων”, οι γηπεδούχοι θα ισορροπήσουν τον αγώνα και θα έχουν και αυτοί τις δικές τους καλές στιγμές.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι θα καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη, μιας και θα προηγηθούν στο σκορ 0-2 στο 51′ και κάπου εκεί θα πέσει και ο ρυθμός, με αιτία είτε τα αρκετά φάουλ και τις συχνές διακοπές, είτε από το μέγεθος του σκορ και τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι, όμως και πάλι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν το πάνω χέρι στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ..

Σύμφωνα με όσα παρουσίασαν οι δύο αντίπαλοι, η νίκη της ομάδας του Ληξουριού, είναι δίκαιη και θα λέγαμε ότι, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να ανακόψει την πορεία της, αφού ούτε και η Εικοσιμία μπόρεσε να τα καταφέρει στο σημερινό ντέρμπι!

ΣΤΟιΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSTHEA.BLOGSPOT.COM

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!