ΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Με επιτυχία διεξήχθησαν οι ετήσιες εξετάσεις για αναβάθμιση ζωνών(εικόνες)

506

Στις 10 Δεκέμβρη, ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Κεφαλονιάς διοργάνωσε επιτυχώς τις τελευταίες ετήσιες εξετάσεις του για αναβάθμιση ζωνών. Με πάνω από 30 συμμετέχοντες, οι αθλητές ενέπνευσαν με τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις. Οι θεατές παρακολούθησαν με συγκίνηση και καμάρι τις επιδόσεις των παιδιών, ενώ η ενέργεια και ο ανταγωνισμός γέμισαν τον αθλητικό χώρο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γεράσιμος Λαμπίρης, δήλωσε: ‘Είμαστε υπερήφανοι για την αφοσίωση και το ταλέντο των αθλητών μας.’ Οι εξετάσεις περιλάμβαναν εντυπωσιακές επιδείξεις ικανοτήτων όχι μόνο από τους μεγαλύτερους πιο έμπειρους αθλητές μας αλλά και από τους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις πολυαναμενόμενες εξετάσεις. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις την πειθαρχία, την αφοσίωση, το πάθος και την προσήλωση κάθε αθλητή, και μάλιστα σε τόσο μικρές ηλικιακές ομάδες.

Με ενθουσιασμό και πείνα για νέες προκλήσεις, ο Σύλλογος προετοιμάζεται για μελλοντικούς αγώνες, ενισχύοντας τη θέση του στον κόσμο του Καράτε.

ΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!