ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΘΗΣ: Aναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα…

279

Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν ανέδειξε μόνο τον Δήμαρχο ή τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου αλλά έστειλε και μηνύματα προς όλους, πλειοψηφία, μειοψηφία και δημότες.

Από την πρώτη στιγμή μετά το αποτέλεσμα με παρρησία ανέλαβα την πολιτική ευθύνη έναντι των μελών του συνδυασμού που μου έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να είμαι επικεφαλής. Για ακόμα μια φορά τους ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο, όπως τους συνδημότες μας που μας επέλεξαν στην κάλπη. Επίσης ευχαριστώ και όσους συμμετείχαν στις εκλογές και ας είχαν διαφορετική επιλογή. Ευχαριστώ όμως και αυτούς που μου απέδωσαν χαρακτηριστικά που ποτέ δεν είχα στη ζωή μου, γιατί με έκαναν σοφότερο.

Η συμμετοχή στις εκλογές υπηρετεί την προσφορά και την ανάπτυξη του τόπου μας, αυτή εξάλλου προέχει για όλους όσους συμμετείχαν στον συνδυασμό μας Η παράταξή μας διαθέτει παλιότερα στελέχη  με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία αλλά και νεότερα, ικανά να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. Είμαι βέβαιος όλοι θα υπηρετήσουν τον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλή και παραγωγική θητεία στον Δήμο μας προς όφελος της περιοχής μας.

Καλές γιορτές σε όλους.

              Στέλιος Σπαθής.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!