Λαμπρός ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Αργοστόλι εις τον Ιερό Ναό της Σισσιώτισσας και στη συνέχεια η ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα από τον Πόντε.

Στη θεία λειτουργία της Βάπτισης χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος , με την παρουσία της Δημοτικής Αρχής Αργοστολίου με επικεφαλή το δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο και μέλη της Αντιπολίτευσης. Τον εορτασμό τίμησαν επίσης οι επικεφαλής των Σωμάτων Πολιτικής Προστασίας του νησιού μας.

Μετά τη θεία λειτουργία ακολούθησε η ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα από τον Πόντε. Ο αέρας ήταν δυνατός όμως δεν έκανε κρύο και αυτό έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουν αρκετοί κάτοικοι της πόλης στη Βάπτιση.

Το Σταυρό έπιασε ο αθλητής του ΝΟΑ Γεράσιμος Μαρτσέλος. Δυστυχώς κατά την πτώση των βουτηχτών ένας από αυτούς τραυματίστηκε στον ώμο , μταφέρθηκε σε μια βάρκα και από εκεί στη παραλία όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο. Αυτό το συμβάν διέκοψε τη διαδικασία, ανησύχησαν τα άλλα παιδιά και δεν έκαναν άλλη προσπάθεια για το σταυρό όταν τον έριξε ο δήμαρχος και ο βουλευτής.

Ευχόμαστε γρήγορα περαστικά στο νεαρό που τραυματίστηκε.

Περισσότερες φωτογραφίες

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!