ΔΑΝΙΑ: Τα δίδυμα πριγκιπόπουλα έγιναν 13 ετών. Aνεβαίνουν στη σειρά διαδοχής

125

Τα βασιλικά δίδυμα της Δανίας έκλεισαν τα 13 και το παλάτι σηματοδότησε την περίσταση κοινοποιώντας μια νέα φωτογραφία τους.

“Η Βασιλική Υψηλότητά τους ο Πρίγκιπας Βίνσεντ και η Πριγκίπισσα Ζοζεφίν έχουν γενέθλια και γίνονται 13 ετών σήμερα”, έγραψαν στη λεζάντα του πορτραίτου τους.

Η νέα φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε τον Οκτώβριο, όταν η οικογένεια γιόρτασε τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Κρίστιαν στο παλάτι Amalienborg.

Ο πρίγκιπας Βίνσεντ φοράει κοστούμι με μπλε γραβάτα, ενώ η πριγκίπισσα Ζοζεφίν φοράει ένα blazer πάνω από ένα γαλάζιο τοπ.

denmark royals

 

prince vincent of denmark

Όταν η γιαγιά τους παραιτηθεί από τον θρόνο στις 14 Ιανουαρίου, τα δίδυμα θα ανέβουν στη σειρά διαδοχής. Ο Βίνσεντ ο οποίος είναι λίγα λεπτά μεγαλύτερος από τη δίδυμη αδερφή του, θα περάσει από την τέταρτη στην τρίτη θέση, ενώ η πριγκίπισσα Ζοζεφίν θα ανέβει από την πέμπτη στην τέταρτη θέση.

Ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος και η διάδοχος πριγκίπισσα Μαρία, οι γονείς του Βικέντιου και της Ιωσηφίνας, θα γίνουν ο νέος βασιλιάς και βασίλισσα. Ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Μαργαρίτας θα γίνει ο βασιλιάς Φρειδερίκος Χ, ενώ η σύζυγός του θα είναι γνωστή ως Βασίλισσα Μαίρη.

DENMARK ROYALS

Μπροστά από τα δίδυμα στη σειρά διαδοχής θα παραμείνουν τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια τους. Ο πρίγκιπας Κρίστιαν θα γίνει ο διάδοχος του θρόνου και η 16χρονη πριγκίπισσα Ισαβέλλα, που θα βρεθεί στη δεύτερη θέση πίσω από τον μεγαλύτερο αδελφό της.

denmark royals

Και εκεί τελειώνει η σειρά διαδοχής, αφού πολύ πριν ανακοινώσει την παραίτησή της, η μονάρχης της Δανίας είχε αποφασίσει να στερήσει από τα παιδιά του μικρότερου γιου της τους πριγκιπικούς τίτλους τους.

DENMARK ROYALS

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!